Lūk, kā es īsā laikā atbrīvojos no vēnu varikozes. Mēģināju daudz ko, bet strādāja tikai šis

Neskatoties uz visām grūtībām es beidzot ESMU TIKUSI VAĻĀ no vēnu varikozes ārstējoties mājās tikai vienas nedēļas laikā!

Vai atceraties, ka gadu atpakaļ es rakstīju, ka man ir šaušalīgas sāpes kājās un konstatēta varikoze attīstības stadijā? Es toreiz jautāju pēc jūsu padoma – kā tikt no tā visa vaļā.

Nu, es izmēģināju gan tautas medicīnas metodes, ieskaitot bērzu dzinumus un citas bezjēdzīgas lietas, pēc tam bija meditācijas, lai uzlabotu asins cirkulāciju un kompreses un tā tālāk. TAS VISS IR BEZJĒDZĪGI. Tas viss nepalīdz. Absolūti nepalīdz.

Es apmeklēju ārstus, bet tā vietā, lai palīdzētu man tikt no tā vaļā, viņi pārmeta man, ka esmu pārāk vēlu uzsākusi ārstēšanu. Man nācās paņemt nedēļas ilgu neapmaksājamu atvaļinājumu no darba. Man sākās depresija, es apdomāju visus iespējamus veidus, lai tiktu vaļā no varikozes un atgriezt manām kājām skaistumu un veselību un ar šo nolūku es apzināju internetā visas iespējamās ārstēšanas metodes.

Vai es tomēr spēšu atrast zāles savām varikozes mocītajām kājām?!

Kamēr es pētīju dažādus blogus, man acīs patrāpījās neliels rakstiņš, kura autors ir viens flebologs no Ņujorkas. Tur bija teikts, ka vēnu varikozes ārstēšanas neefektivitāte ir izraisīta tādēļ, ka tradicionālās medicīnas līdzekļi nespēj novērst pašas slimības rašanās iemeslus, bet tikai labākajā gadījumā apkaro simptomus.

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kurš ir labākais līdzeklis

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jautājums!</cite>

    Kāpēc nerakstat, ka šo krēmu nevar pasūtīt no ārzemēm? Pasūtīju atrodoties Vācijā, ne viņi zvana, ne kā. Pazvanīju šiem un paprasīju kas par lietu. Viņi man pateica ka pieņem pasūtījumus tikai no Latvijas, pat datoram jābūt pieslēgtam Latvijā, jo tādus pasūtījmus viņi nemaz neapstrādā, kuri nāk no ārzemēm. Tā arī būtu uzrakstījuši!!! Labi ka man draudzene dzīvo Rīgā, caur viņu pasūtīju!

    • <cite class="fn">Zuze</cite>

      Man tas pats no Lielbritānijas! Bet no Latvijas varēju pasūtīt, kamēr biju LV! Paldies! Palīdzēja!

    • <cite class="fn">Atbilde</cite>

      Kā tad neraksta? rakstā skaidri un gaiši rakstīts, ka no Liebritānijas un Īrijas NEVAR pasūtīt! Nav viņiem tur pārstāvniecības un sūtīt laikam nesūta uz ārzemēm! Vācijā var!

    • <cite class="fn">Atbilde</cite>

      Vajadzēja tikai spiest uz linku, kas Vācijai domāts!

  • <cite class="fn">Maija</cite>

    Lietoju jau nedēļu, pirmie uzlabojumi jau pamanāmi ar aci, strādāju veikalā, visu dienu uz kājām, kājas ļoti nogura, vakaros vēnas tik ļoti bija piepampušas, ka nezināju kur meklēt glābiņu. Jau pēc krēma ierīvēšanas var just ka vēnas sāk kņudēt un tur kautkāds darbiņš tomēr notiek. Nezinu kā ar smagākiem gadījumiem, iespējams bez operācijas nekādi, bet manā situācijā šis palīdzēja.

  • <cite class="fn">Rūta</cite>

    Ļoti palīdzēja! varbūt ne pa visiem 100%, bet par kādiem 90% noteikti!Pieļauju, ka pa visiem 100% man būs jātaisa ķirurģiska iejaukšanās

  • <cite class="fn">Sveta</cite>

    Liels jums paldies! Pirmo reizi izlasīju šo jūsu rakstu 3 mēnešus atpakaļ un uzreiz iegādājos šo krēmu! Var teikt, ka problēma man kā tāda ir pazudusi! Tiešām liels paldies!

  • <cite class="fn">Bri</cite>

    Absolūti neveikls tulkojums sazin no kādas valodas! Krēmam gan nav ne vainas, bet ilgtermiņā lai pilnībā izarstētu, ar krēmu viuen nepietiks!

  • <cite class="fn">Ha</cite>

    Izārstēja vēnas, bet palika bez apakšžokļa…

  • <cite class="fn">NuNu</cite>

    Man palīdzēja tikai daļēji! Bet lietoju gan tikai nedēļu vēl!

  • <cite class="fn">Lilija</cite>

    Kāds sastāvs ir šim,, brīnumlīdzeklim”?
    Ja tas tiešām ārstē, tad aprakstiet sīkāku informāciju, kas ir sastāvā, kāpēc tik labi iedarbojās, kādas blaknes utt.
    Gribu zinat ,jo es riskēju ar savu veselību un savu naudu.

Leave a Comment