Ludzas novadā auto iebrauc dīķī; diemžēl situācija pārvēršas briesmīgā traģēdijā

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informējis, ka piektdien Ludzas novada Cirmas pagastā kādā dīķī iebraucis transportlīdzeklis.  Diemžēl pēc īsa brīža no ūdens tika izvilktas divas bojāgājušas personas.

VUGD uz negadījuma vietu izsaukti piektdienas, 29. septembra, rītā tieši pulksten 8.18. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka transportlīdzeklis ir pavisam iegrimis dīķī.

 

Veicot turpmāku apskati, tika atrasti un krastā nogādāti divu bojāgājušo personu ķermeņi. Pēc tam ar glābēju palīdzību automašīna tika veiksmīgi izcelta no dīķa.

Lasi vēl: Pieņēmām pie sevis nevarīgu večiņu no laukiem. Bet pēc viņas aiziešanas mūžībā notika kaut kas neticams!

Likumsargi atklāj, ka pavisam drīz tiks skaidroti notikušā apstākļi. Patreiz nekas sīkāk nav zināms. Līdzjūtību bojā gājušo personu ģimenēm! Šis ir skumjš brīdis.

 

Turklāt piektdienas pēcpusdienā VUGD veiksmīgi veica glābšanas darbus, lai izceltu personu, kura netīšām bija iekritusi labības kaltē, kas atrodas Gulbenes novada Beļavas pagastā.

Ņemot vērā personas veselības stāvokli aptuveni sešus metrus augstumā, ugunsdzēsēji prasmīgi izmantoja hidrauliskos instrumentus, lai rūpīgi izveidotu atveri sausajā sienā. Cietušais operatīvi nogādāts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā tālākai medicīniskās palīdzības sniegšanai.

 

Leave a Comment