Ļoti spēcīga astroloģe nosaukusi dzimšanas datumus tiem, kuru dzīves izmainīsies jau šajā rudenī

Eksperte detalizēti paskaidroja, kādām izmaiņām vajadzētu sagatavoties jau oktobrī. Daudzām darbībām sekas izjutīsim vēl divus gadus vēlāk.

Astroloģe Svetlana Dragana brīdināja, ka 2023. gada rudens daudziem būs transformējošs. Savā YouTube podkastā eksperte izteica prognozi diezgan ilgam laika periodam, kas variē no pusgada līdz gadam.

Tieši šajā periodā, pēc Svetlanas domām, vajadzētu sagaidīt globālas pārmaiņas dzīvē. Astroloģe pastāstīja, kādas tendences attīstās, pateicoties planētu lēnajai, bet pārliecinošajai kustībai.

Vislielākās pārmaiņas piedzīvos tie, kas dzimuši no 27. aprīļa līdz 5. maijam un no 27. oktobra līdz 5. novembrim. Tomēr tās nenotiks uzreiz: vispirms būs pirmais posms – tests, pēc tam neliels eksāmens un vēlāk rezultāts.

Iepriekš minētajos datumos dzimušajiem nāksies spert lielu soli uz priekšu. Jau tagad šie pārstāvji var sajust pārmaiņas, ienākošos piedāvājumus, to cilvēku parādīšanos, kuri viņiem pievērš lielu uzmanību. Rodas sajūta, ka kādam projektam tūlīt, tūlīt vajadzētu realizēties, bet tas it kā kaut kur “iestrēdzis”.

Lasi vēl: 31 gada vecumā pāragri aizsaulē devusies klusa un pieticīga aktrise; diemžēl ārstu vienība ieradās par vēlu

“Tagad ir īstais brīdis, lai tiktu skaidrībā ar sevi, lai saprastu, kas ir ar jums, nav īpašas vajadzības domāt par kādām speciālām vienošanām. Daudzi no jums var sajust izmaiņas visās darba sfērās kopumā,” norāda astroloģe.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment