Ļoti nepatīkamas ziņas par leģendāro grupu ”A-Eiropa”; atbalstītāji ir nomākti

Pirms īsa brīža par populāro grupu, gan Latvijā, gan citviet pasaulē izskanēja nepatīkams pārsteigums. Grupas līderis dalījies ar informāciju, kura grupas atbalstītājus nav apmierinājusi. 

A-Europa ir populāra Latvijas deju mūzikas grupa. Līdz šim izdoti divi grupas albumi, kas abi Latvijā ieguvuši platīna diska sertifikāciju. Šī grupa ir ļoti atpazīstama.

Pašā aizsākumā 1980. gadu beigās “Austrumeiropa” kļuva pazīstama Latvijā kā popmūzikas grupa ar Artūra Duboka un viņa sievas Patrīcijas duetu. “Mikrofona” aptaujā panākumus guva dziesmas “Tev”  “Hei, mazā!”  un “Dzīvo uz nebēdu” . Šis sastāvs darbību izbeidza 1992. gadā.

Tālajā 2003. gadā Platforma Records izdeva A-Europa otrā studijas albuma latviešu un krievu valodas versijas — “Tici sapnim”, kuru prezentācijas koncerts notika “Vernisāžas centrā”, klubā Fashion Club.

Lasi vēl: “Septītajās debesīs ar laimi”: maijā tiek nosauktas četras laimīgās zodiaka zīmes

Kādā interesantas sarunas laikā grupas līderis Artūrs dalās atmiņās par kādu atgadījumu koncertā, kad devies aizstāvēt savas dejotājas un nomierināt kādu iekarsušu fanu.

“Ja nemaldos, šis pasākums bija Aizkrauklē. Kāds no skatītājiem pa visu zāli nejauki izteicās par mūsu meitenēm, un tad es, nedomājot ne mirkli, nolēcu no skatuves un metos viņam virsū. Bija kautiņš!” atklāj Duboks, piebilstot gan, ka šobrīd, atceroties šo gadījumu, viņam ir kauns.

Grupas fani šo uzzinot gan soctīklos teica, ka tas neesot pieņemami pasākuma laikā, tomēr citi tikmēr aizstāvēja grupas līderi un apstiprināja, ka viņš esot rīkojies pareizi.

 

Leave a Comment