Liktenīgais 2022. gada 12. jūnija notikums: kādas izmaiņas notiks ikviena dzīvē retās planētu parādes laikā

2022. gada 12. jūnijā notiks neparasts notikums, kas pēdējo reizi bija novērots 2004. gadā. Šī ir liela planētu parāde. Kā likums, sarindojas trīs planētas. Šoreiz būs pieci.

Astrologs Mihails Borodačovs šo planētu parādi sauc par unikālu, kas notiks ar Marsa, Veneras, Merkūra, Jupitera, Saturna un Mēness piedalīšanos.

Planētu ansamblis nesīs vēlmju piepildījumu, romantiskas tikšanās un iepazīšanos, patīkamu laika pavadīšanu, savstarpēju mīlestību. Ir iespējams un nepieciešams izstrādāt problēmsituācijas, labojot iepriekšējās kļūdas. Ideju kabatas žurnālisti uzzināja, kādus notikumus šī planētu parāde dos katrai zodiaka zīmei.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns šo periodu atcerēsies kā jaunas interesantas un daudzsološas sadarbības sākumu. Vari izrādīt savu radošumu un oriģinālās idejas, kas nesīs tev labus ienākumus. Nerīkojies pēkšņi un spontāni, bet pārliecinoši dodies uz savu mērķi.

Lasi arī: Smags likteņa sitiens: 2 zodiaka zīmes nākamajās 3 dienās tiks ierautas spēcīgā negatīvisma straumē

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim šobrīd aktuālākie būs naudas un īpašuma jautājumi. Būs dažas problēmas, kuras varēs atrisināt, pateicoties negaidītām interesantām idejām. Ir svarīgi nebaidīties no atbildības un uzņemties iniciatīvu. Jūsu panākumi ir jūsu rokās.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Šajā laikā Dvīņi vēlēsies sniegt pēc iespējas vairāk padomu. Visi tevi uzskatīs par gudru/zinošu. Palīdziet citiem, protams, bet tikai tad, kad tas tiek lūgts. Jums arī jābūt uzmanīgākam pret citiem un jāiemācās dzirdēt un klausīties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Leave a Comment