Liktenīgais 2022. gada 12. jūnija notikums: kādas izmaiņas notiks ikviena dzīvē retās planētu parādes laikā

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži jau sen tiecas pēc kāda lolota mērķa. Tomēr pagaidām nedaudz mēreni izmanto savu degsmi un nesteidzini lietas. Dažas no jūsu bailēm ir pilnīgi nepamatotas un tālas. Atbrīvojieties no šaubām, un viss jums izdosies. Nepārspīlējiet savas problēmas.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvas būs uzmanības centrā. Turklāt tev būs daudz vairāk domubiedru, kā arī tavas idejas un projektus pilnībā atbalstīs priekšnieki. Tai skaitā finansiāli.

Lasi arī: Andžela Perla atklāj, kā retro Saturns ietekmēs katru zodiaka zīmi un ko jums vajadzētu darīt, lai izvairītos no problēmām

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām šis ir lielisks laiks garīgai un personiskai attīstībai. Viss ir tavās rokās, un, pamēģinot, tu varēsi pāriet kvalitatīvi jaunā līmenī. Krāj zināšanas, komunicē ar pieredzējušiem cilvēkiem, pieraksties uz kursiem vai citiem apmācību pasākumiem. Protams, tie prasīs kapitālieguldījumus, taču rezultāts jūs iepriecinās.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Cilvēki, kas dzimuši zem Svaru zvaigznāja, ir pieraduši strādāt komandā, ar partneriem. Taču sākas periods, kad vari strādāt pats un kļūt par līderi, rādot citiem cienīgu piemēru, kam sekot. Kāpjot pa karjeras kāpnēm, varēsi būtiski uzlabot savu finansiālo stāvokli.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem pašam jāveic apmācība un sevis pilnveidošana. Tas ir arī lielisks laiks sanāksmēm un ceļojumiem. Pavadiet laiku un uzmanību ar ģimeni un draugiem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam būs visi nepieciešamie apstākļi jaunu zināšanu un pieredzes iegūšanai. Lieliska iespēja ir tiešsaistes kursi, kurus varat apmeklēt, atrodoties mājās.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži beidzot iegūs spēku, par kuru viņi tik ilgi ir sapņojuši. Jūs uzklausīs un uzklausīs. Tā tu kļūsti par dzīves saimnieku un varenu cilvēku. Izmantojiet šo pozīciju saprātīgi.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīru ar savu viedokli spiedīs apkārtējie, īpaši radinieki un draugi. Jūsu attiecības var pasliktināties, taču nevajadzētu provocēt konfliktus un kaut ko vainot citus.

Lasi arī: Liktenīgā 2022. gada vasara: kuras no zodiaka zīmēm var sagaidīt svarīgas pārmaiņas

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis nopietni uztraucas par savu veselību. Ir pienācis laiks veikt pārbaudi un, ja nepieciešams, ārstēties. Lieliska ideja ir studēt psiholoģiju vai ezotēriku. Droši varat paļauties uz tuvinieku un partneru atbalstu.

COMMENTS

Leave a Comment