Lietotne ”Waze” izplata patīkamus jaunumus visiem saviem lietotājiem!; Daudzi šo ilgi gaidīja!

Sociālās navigācijas lietotne “Waze” ir atjaunota ar jaunu funkciju, kuras mērķis ir palielināt drošību un piedāvāto papildu maršruta informāciju.

 

Precīzi izsakoties, “Waze” lietotne drīzumā iekļaus jaunu funkcionalitāti, kas brīdinās lietotājus, ja viņi pārvietojas pa ceļu, uz kura iepriekšējās reizes bijušas avārijas.

“Waze” ir mobilo lietojumprogrammu (app) platforma, kas piedāvā satiksmes informāciju un navigācijas pakalpojumus, piedāvājot lietotājiem reāllaika datu kopīgošanu par ceļa stāvokli un satiksmes apstākļiem.

 

Tātad, tas ir GPS navigators, kas dod iespēju lietotājiem gan saņemt informāciju par esošajiem satiksmes apstākļiem, gan arī dalīties ar saviem datiem, lai citi lietotāji varētu gūt labumu no aktuālas informācijas. Waze ir sociāla satiksmes lietojumprogramma, kur lietotāji var paziņot par ceļa sarežģījumiem, satiksmes negadījumiem, policijas klātbūtni utt.

 

Lasi vēl: CSDD paziņoja, ka visus autovadītājus 2025.gadā sagaida izmaiņas! Kaimiņvalstīs tas jau pieņemts

 

Šīs informācijas kopīgošana palīdz visiem Waze lietotājiem izvairīties no satiksmes sastrēgumiem un atrast ātrākos ceļus uz galamērķi. Latvijā “Waze” lietojumprogramma var būt noderīga ceļotājiem un ikdienas braucējiem, sniedzot aktuālu informāciju par ceļa stāvokli un ļaujot izvairīties no satiksmes sastrēgumiem.

 

 

 

Turpini lasīt, kādi vēl ir piedāvāti jaunumi no “waze”, nākošajā lapā

 

 

Šī funkcija nosūtīs paziņojumu ar nosaukumu “avāriju vēsture” jeb ““history of crashes” pirms lietotājs sasniedz maršruta punktu, kur bieži notiek negadījumi, piemēram, pirms strauja pagrieziena.

Saistībā ar šo brīdinājumu, autovadītāju var paši noteikt ātrumu un īpaši sagatavot uzmanību drošībai.

 

Svarīgi novērot, ka “Waze” nosūtīs šos brīdinājumus, ņemot vērā daudzus izdevumus. Šie nosacījumi ietver “Waze” kopienas ziņojumus, mākslīgā intelekta analīzi, kurā ietilpst informācija par satiksmes intensitāti, ceļa tipu (piemēram, šoseju vai vietējo ceļu), utt.

 

Lasi vēl: Latviju tikko pāršalkusi skumja sēru vēsts: šo pasauli pametis sirsnīgs, jūtīgs puisis, kuram iedzīvotāji ziedoja sapņa piepildīšanai

 

Svarīgs ir arī tas apstāklis, ka šie brīdinājumi netiek nosūtīti attiecībā uz maršrutiem, ko lietotājs regulāri veic, bet gan tiks izmantots, un lietotājs būs nepazīstamā ceļa posmā, ko viņš nepazīst tik labi.

Leave a Comment