”LIDL” nekavējoties apturējis šī produkta tirdzniecību! Tas pēc iespējas ātrāk jāizmet vai jāatgriež veikalā

Tomēr šeit stāsts nebūs konkrēti par veikalu ”Lidl”, bet gan par vispārīgu konkrēto produktu Latvijas veikalos. Noskaidrosim, kurš produkts vēl pavisam nesen tika izņemts no aprites, jo tajā tika konstatētas kaitīgas vielas cilvēka pašsajūtai.

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) apturējis Lielbritānijas un ASV izcelsmes bezalkoholiskā dzēriena “Prime” izplatīšanu marķējumā konstatētu neatbilstību dēļ, liecina PVD publiskotā informācija.

Veicot pārbaudes pārtikas tirdzniecības vietās, PVD konstatējis neatbilstības produkta marķējumā, tostarp sniegtā informācija latviešu valodā nesakrīt ar oriģinālvalodu. Dienests uzdevis veikt labojumus marķējumā.

Tirdzniecība apturēta septiņu veidu bezalkoholiskajiem dzērieniem “Prime” 500 mililitru iepakojumos. Par konstatēto PVD ievietojis informatīvo paziņojumu Eiropas Komisijas (EK) Ātrās brīdināšanas sistēmā.

Kas tieši ir ”Prime”? 

Prime ir sporta dzērienu, dzērienu maisījumu un enerģijas dzērienu klāsts, ko izveidojis un tirgo uzņēmums Prime Hydration, LLC. Diapazonu reklamē un dibināja YouTube lietotāji un interneta personības Logans Pols un KSI.

Paziņojumam un produkta izlaišanai 2022. gadā sekoja sociālo mediju ažiotāža, kas saistīta ar šīm sociālo mediju personībām, kurām kopā ir desmitiem miljonu sekotāju. Tas tika arī reklamēts, izmantojot galvenos sporta sponsorēšanas darījumus.

Prime Hydration ražo dažādus enerģijas dzērienus, sporta dzērienus un dzērienu maisījumus, kas satur dažādu kofeīna, elektrolītu un pievienoto mikroelementu līmeni.

Prime Energy dzērieni ir izraisījuši strīdus to mārketinga kampaņas dēļ, kas ir kritizēta par mērķauditorijas atlasi bērniem un pusaudžiem saistībā ar to augsto kofeīna koncentrāciju.

Lasi vēl: Kā pareizi saglabāt sīpollociņus līdz pat ziemai, lai tie būtu tik pat smaržīgi un garšīgi kā svaigi!

2022. gada 4. janvārī YouTube lietotāji KSI un Logans Pols ar vairāk nekā 40 miljoniem YouTube abonentu un miljoniem sekotāju citās platformā tiešraidē Instagram plūsmā paziņoja, ka ir izveidojuši jaunu dzērienu. uzņēmums, kas pazīstams kā Prime Hydration.

Viņu iesaistīšanās izraisīja sociālo mediju ažiotāžu par produktu, kam sekoja pieprasījums no skolas vecuma bērniem, īpaši pusaudžu zēniem. Saskaņā ar Evening Standard pieprasījuma pieaugums izraisīja augstas cenas tiešsaistes tālākpārdevēju vidū, tostarp eBay sarakstā, kurā tika piedāvātas divpadsmit pudeles par 400 £24.

Noteikti pirms lietojiet jaunus produktus, pārliecināties par to sastāvu un ietekmi uz jūsu veselību!

 

Leave a Comment