”Lidl Latvija” nāk klajā ar fenomenālu ziņu: ”Preces tikai par 1 euro”

Uzņēmums paziņojis, ka, sākot ar 15. janvāri, Latvijā rīkos savu atklāšanas “noliktavas izpārdošanu”. Šī tradīcija, kas jau guvusi popularitāti citās valstīs, kur darbojas Lidl, piedāvās daudzveidīgu nepārtikas preču klāstu, tostarp apģērbu pieaugušajiem un bērniem, virtuves piederumus un praktiskus instrumentus dārza un mājas remontam, norāda uzņēmuma pārstāvji.

“Lidl” sola, ka sezonas izpārdošanas precēm cenas būs sākot no 1 eiro un atlaides pārsniegs 50% no parastās preču bāzes cenas. Konkrēti piedāvājumi netiks izziņoti iepriekš, lai neradītu pārāk lielu ažiotāžu veikalos un sociālajos tīklos.

 

Izpārdošana nenotiks katrā Lidl veikalā. Visaptverošs to veikalu saraksts, kuros notiks “noliktavas izpārdošana”, ir pieejams uzņēmuma oficiālajā tīmekļa vietnē, kā arī veikalos izliktajās brošūrās. “Lidl Latvija” valdes loceklis Nikola Balabans apgalvo, ka cenas tiks pazeminātas tiktāl, ka pārspētu skaudību rosinošo pat Melnās piektdienas laiku.

Tas dod iespēju pagarināt dāvanu pasniegšanas periodu, kā arī iespēju iegādāties daudzas būtiskas preces par īpaši pieņemamām cenām. Īpaši nozīmīgi tas kļūst janvāra mēnesī, kad Ziemassvētku iepirkšanās un Jaungada svinību dēļ daudzu mājsaimniecību finanšu resursi ir ievērojami saspīlēti.

Lasi arī: Neparasta medus kūkas pagatavošana 30 minūtēs! Gadiem pārbaudīta recepte

Privātpersonām, kas vēlas saņemt atlaides, svarīgi ņemt vērā, ka sezonas “noliktavas izpārdošanas” laikā pieejamo preču daudzums ir ierobežots, kā tas ierasts “Lidl” veikalos, un preču piedāvājums nav bezgalīgs. Līdz ar to ir ticams, ka izpārdošanā piedāvātie produkti var ātri izsīkt.

 

Leave a Comment