Libānas gaišreģes Lailas pareģojums par nākotni: “Cilvēki masveidā izies ielās”, bet tas beigsies šādi..

Laila Abdela Latifa ir Libānas gaišreģe no Beirūtas.

Viņas popularitāte pieauga pēc vairākiem precīziem pareģojumiem, pret kuriem sākumā daudzi attiecās ar skepsi. Pēc kāda laika viņas pareģojumi piepildījās, un kopš tā laika cilvēki sāka pret gaišreģi attiekties citādāk.

Sieviete apgalvo, ka savas spējas pārmantojusi no tēva. Viņas tēvs nevarēja paredzēt nākotni, tomēr viņam piemita spējas dziedināt pat no pašām nopietnākajām slimībām, ar kurām nevarēja tikt galā mūsdienu medicīna.

Pašlaik sievietei ir 63 gadi. Kā viņa pati apgalvo, katru dienu viņa izdzīvo laimīgu, spilgtu un piesātinātu dzīvi. Laila ir bijusi divreiz precējusies un viņai ir vairāki bērni. Viņa ļoti mīl ceļot, viņu piesaista vēsturiskas vietas. Jo kustība ir dzīvība.

Par pandēmiju

Kad Lailai pajautāja par pandēmiju, viņa sacīja, ka visa informācija par slimības izcelsmi ir meli. Ar pandēmiju saistās daudzi noslēpumi un mīklas. Drīzumā cilvēki uzzinās patiesību par slimības izcelsmi, bet pats vīruss tiks uzvarēts. Cilvēki varēs tikt galā ar šo slimību ar jaunu zāļu palīdzību. Nav zināms, par kādām zālēm tieši runāja sieviete, bet jebkurā gadījumā viņa pārliecinoši apgalvoja, ka uzvara pār vīrusu notiks īsā laikā.

Lasi vēl: 2. decembrī mūžībā devies izcils Latvijas meistars: ”Viņam bija zelta rokas”

Jauna nauda

Laila apgalvo, ka drīzumā mūs sagaida pilnīgi jaunas naudas parādīšanās. Šī valūta uzņems apgriezienus un drīz vien varēs apsteigt dolāru. Iespējams, runa ir par bitkoinu, kas arvien pieņemas popularitātē. Pirms dažiem gadiem par šo valūtu zināja ļoti maz cilvēku, bet tagad par to dzirdējuši ir teju visi.

Kuras valstis sagaida grūti laiki – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment