“Latvijas Pasts” vēršas pie klientiem ar svarīgu informāciju! Jums ir būtiski šo izdarīt vistuvākajā laikā

Latvijas Pasts lūdz klientus droši un operatīvi atjaunot savu kontaktinformāciju, lai mobilajās īsziņās izplatītu informāciju par paku saņemšanu, tādējādi samazinot drukāto ielūgumu izplatību.
Klientiem, kuri iepriekš pieteikušies saņemt Latvijas Pasta e-ielūgumus un saziņai norādījuši savu mobilā tālruņa numuru, tiks nosūtītas īsziņas ar unikālu un personalizētu saiti tajos esošo datu atjaunošanai.
Šīs īsziņas tiks sūtītas no konta ar autorizētu Latvijas Pasta lietotājvārdu, proti, Pasts.lv. Gadījumā, ja adresātiem rodas šaubas par šo īsziņu likumību, Latvijas Pasts aicina pārliecināties par to autentiskumu, sazinoties ar Latvijas Pasta Klientu centru pa tālruņiem: 67008001 vai 27008001.

Lasi vēl: Kādam vīrietim Līgo svētki beidzās īsti nesākušies, kad viņam atnāca paziņojums no meža kameras; tur pavērās skumja aina

Latvijas Pastam ir būtiski, lai informācija klientiem par saņemtu sūtījumu tiktu nogādāta precīzi, ātri un ērti – visefektīvāk to izdarīt ir mobilo īsziņu veidā.

No 2023.gada 26.jūnija Latvijas Pasts aicina klientus atjaunot savu kontaktinformāciju drošā un ātrā veidā. Minētajā laikposmā Latvijas Pasts nosūtīs mobilās īsziņas.

 

Leave a Comment