Latvijas meteorologi steidz brīdināt cilvēkus par gaidāmo laiku piektdien! Vēlams palikt mājās!

Pēc sinoptiķu prognozēm, piektdien dažādos Latvijas reģionos īslaicīgi snigs. Sagaidāms, ka mākoņu ienākšana no jūras, tostarp arī galvaspilsētai šķērsojošie, atsevišķos rajonos izraisīs ievērojamu sniega uzkrāšanos.

Nokrišņi būs gan naktī, gan dienā. Turklāt nakts stundās atsevišķos rajonos gaidāma migla. Sagaidāmi arī skaidru debesu periodi.

Pūtīs lēns līdz mērens rietumu-ziemeļrietumu vējš. Naktī minimālā gaisa temperatūra prognozēta no +1 grāda piekrastes rajonos līdz -9 grādiem atsevišķos Vidzemes rajonos, kur mākoņu sega ir mazāk izplatīta.

 

Piektdien maksimālā temperatūra sasniegs -4,0 grādus, piekrastē gaisa temperatūrai sasniedzot +3 grādus, bet Kurzemes rietumu piekrastē, iespējams, vakarā temperatūra sasniegs līdz +5 grādiem.

Lasi vēl: Saņemot mantojumā no tēva vecu māju, meita devās uz turieni dzīvot. Bet pārkāpjot pār slieksni, viņa noģība no redzētā

Lasi vēl : VIDEO: Tas sāksies jau piektdien un turpināsies vismaz 2 nedēļas! Bricis nācis klajā ar biedējošām prgonozēm

Tuvojoties darba nedēļas noslēgumam Rīgā brīžiem var snigt, ar iespējamu būtisku snigšanu. Sagaidāms pakāpenisks līdz mērens rietumu-ziemeļrietumu vējš.

Apkārtējā temperatūra svārstīsies ap sasalšanas punktu, lai gan agrā nakts stundā un piektdienas vakarā tiek prognozēta neliela pazemināšanās zem nulles.

Arī interesanti:

6 “nevainīgas” frāzes, kas nozīmē, ka tuvi cilvēki cenšas jūs kontrolēt

Visums gatavo kaut ko neticamu tieši šīm zodiaka zīmēm. Gaidiet brīnumu Ziemassvētku dienā

 

Leave a Comment