Latvijas astrologs prognozē valstij ko sliktu tieši šajā nozarē; vai ir pamats satraukumam?

Latvijā ir ievērojams skaits cilvēku, kas tic astrologu prognozēm. Astroloģija kā pseidozinātniska prakse ir plaši izplatīta un populāra arī Latvijas sabiedrībā, kur daudzi cilvēki seko horoskopiem un konsultējas ar astrologiem.

Mediji bieži publicē astroloģiskās prognozes, un astrologi regulāri piedalās dažādās televīzijas un radio pārraidēs, daloties savās prognozēs par nākotni. Daļa sabiedrības uzskata astrologus par uzticamiem padomdevējiem, īpaši attiecībā uz personīgiem un finanšu lēmumiem.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Tomēr jāatzīmē, ka pastāv arī skeptiska attieksme pret astroloģiju, un daudzi cilvēki to uzskata par nezinātnisku un nepamatotu praksi.

 

Prognoze Latvijai 

Astrologs Valters Šulcs, komentējot neseno informāciju par Latvijas nacionālo aviokompāniju “airBaltic”, uzskata, ka aviokompānija atkal pieļauj tās pašas kļūdas.

Šulcs mikroblogošanas vietnē “X” izteicis savu viedokli par to, ka “airBaltic” ir emitējusi 5,25 gadu nodrošinātās obligācijas 340 miljonu eiro apmērā ar 14,50% procentu likmi.

Astrologs uzskata, ka šāds solis ir ļoti neproduktīvs un pat kaitējošs. Viņš raksta, ka Latvijai aviācija ir kā melnais caurums, un, ņemot vērā šī darījuma veikšanu Mēness cikla pēdējā dienā, tas tikai liecina par kārtējo kļūdu, ko uzņēmums pieļauj.

Šulcs norāda, ka šī rīcība ir neproduktīva un kaitīga, uzsverot, ka atkārtotas kļūdas tiek pieļautas bez atbildības. Viņš piebilst, ka “atbildība” šādās situācijās ir kolektīva, kas tikai pasliktina situāciju.

Lasi vēl: Dižās Vangas radinieks atklāj gaišreģes vēstījumu uz tuvo nākotni par to, kas mūs sagaida

“AirBaltic” finanšu pārskati tika rūpīgi izskatīti, un uzņēmums bija gatavs pat vēl augstākai procentlikmei. “Šāda likme cilvēkiem var šķist pārsteidzoša, taču jāatceras, ka mēs dzīvojam laikā, kad Eiropas Centrālās bankas procentlikmes ir ļoti augstas, kas arī ietekmē “airBaltic” darījumu,” sacīja valdības vadītāja.

Atgādināsim, ka astroloģija ir sena prakse, kas mēģina izprast cilvēku dzīvi, personību un likteni, izmantojot planētu un zvaigžņu novietojumu analīzi. Vai tas tiešām spēj ietekmēt mūsu dzīvi vai ir tikai aizraušanās – tas ir jautājums, kas izraisa daudz diskusiju.

Neskatoties uz šaubām, daudzi cilvēki joprojām sāk dienu ar horoskopu un meklē astroloģisko padomu svarīgos dzīves lēmumos. Tas atklāj interesantu kultūras un cilvēces psiholoģijas aspektu, kas turpina mūs fascinēt un pievilcīgi ietekmē mūsu pasaules izpratni.

 

 

 

Leave a Comment