Latvijā veikals “Maxima” pircējiem izziņo jaunumus, kuri ļoti iepriecinās visus klientus!

Veikals ”Maxima” piedāvā patīkamus jaunumus visiem klientiem un ikdienas pircējiem. Daudzi pircēji šo ziņu izlasījuši nekavējoties devās uz tuvāko ”Maxima” veikalu. 

”Maxima” iniciatīvas ietvaros ilgu laiku būs pieejami 800 produkti par pazeminātu cenu. Milzīgi ietaupījumi tagad! Saņemiet līdz pat 66% atlaidi pirkumam!

Maxima iniciatīva Price Leader nodrošina, ka lojalitātes programmas dalībnieki var baudīt pazeminātas cenas atsevišķiem produktiem ar vidējo cenu samazinājumu par 36%. Tas ļauj ikvienam ietaupīt uz nepieciešamajām precēm, tādējādi atvieglojot budžeta ievērošanu.

Iniciatīva “Cenu līderis” piedāvā plašu zīmolu produktu klāstu par ievērojami pazeminātām cenām, tostarp vairāk nekā 800 kvalitatīvu preču no populāriem zīmoliem, uz kuriem Latvijas iedzīvotāji paļaujas ikdienas vajadzībām.

Lasi vēl: Nosaukta zodiaka zīme, kas sagaida neparastu spēka un enerģijas uzplūdu no 23. marta

Lasi vēl: Jums nudien veiksies kā nekad: Aprīlī naudas grūtības atkāpsies no trim zodiaka zīmēm

Plašajā zīmolu produktu izvēlē ar ievērojamām atlaidēm ir vairāk nekā 130 vietējo zīmolu. Starp populārākajiem ir “Balticovo”, “Rūjienas” saldējums, “Valmiermuiža”, “Nutego”, “Laima”, “Spilva”, “Lido”, “Gaļas nams Đaži” un “Forevers” gaļas izstrādājumi, kā arī “Tukuma piens” zīmola “Baltais” sērija.

 

Leave a Comment