Jauna funkcija: Populārā saziņas lietotne “WhatsApp” klajā laiž ļoti interesantu mobilo rīku

“Zaļā” messendžera beta versijā ir atrasta funkcija, kas tuvākajā laikā būs pieejama visiem “iPhone” un “Android” lietotājiem. “WhatsApp” palaidis ļoti interesantu versiju. 

 

Whatsapp turpmāk bloķēs zvanus no nezināmiem abonentiem.

Lietotājs nesaņems skaņas paziņojumu par zvanu, ja zvanītājs nav viņa kontaktu sarakstā. Sazvanīties ar tevi varēs tikai tie, kuri jau ir pievienoti tavam kontaktu sarakstam.

Tajā pašā laikā zvani no svešiniekiem būs klusi, bet tu joprojām varēsi redzēt apslāpēto zvanu vēsturi zvanu sarakstā un paziņojumu centrā.

Varēsi iespējot šo opciju “WhatsApp” iestatījumos (pēc noklusējuma tā būs atspējota). Iesakām ikvienam to aktivizēt, jo pēdējā laikā aktuāla ir kļuvusi telefonkrāpšanas un surogātpasta reklāmas problēma.

 

Parasti uzbrucēji zvana lietotājiem, lai nozagtu personas informāciju vai pievilinātu viņus veikt maksājumu un sniegt sensitīvus datus. Šī funkcija palīdzēs tev arī neiesaistīties nevēlamās virtuālajās sarunās.

Saskaņā ar “Wabetainfo” vēstīto, jauninājums ir izstrādes beigu posmā un būs pieejams nākamajā lielajā “WhatsApp” atjauninājumā.

Lasi vēl: Latvijā veikals “Maxima” pircējiem izziņo jaunumus, kuri ļoti iepriecinās visus klientus!

Atgādinām, ka brīva un atvērtā pirmkoda, vairākplatformu un mākoņskaitļošanas programmatūra “Telegram” jau ilgu laiku piedāvā līdzīgu funkciju. Lai to ieslēgtu, atveriet sadaļu “Iestatījumi” – “Konfidencialitāte” – “Zvani” – “Kas man var piezvanīt”.

 

Leave a Comment