Latviešu talantīgās dziedātājas Ances Krauzes dzīvē notikušas negaidītas un ļoti nepatīkamas pārmaiņas

Foto – ekrānuzņēmums

Dziedātāja Ance Krauze ir viena no talantīgākajām latviešu dziedātājām un skanīgākajām balss īpašniecēm. Viņai lielu nākotni profesionālajā mūzikā prognozēja daudzi, taču viņa karjeras vietā izvēlējās ģimeni. Tagad dziedātājas dzīvē notikušas lielas un nepatīkamas pārmaiņas.

45 gadus vecā dziedātāja Ance Krauze savulaik sevi skaļi pieteica mūzikas pasaulē. Viņa dziedāja duetā ar tolaik jau pazīstamo Normundu Rutuli un viņai pat bija veiksmīga sadarbība ar Maestro Raimondu Paulu, 2001.gadā viņa pārstāvēja Latviju “Eirovīzijas” dziesmu konkursā. Tomēr drīz pēc tam spožas karjeras vietā viņa izvēlējās ģimeni un daudzi dziedātāju par to apbrīnoja.

Gandrīz pirms 10 gadiem, piedaloties raidījumā “Rampas Ugunis” intervijā ar mūziķi Andri Kiviču, dziedātāja stāstīja, ka savulaik bērnībā viņu ļoti motivēja viņas mamma, kura bija tieši tas cilvēks, kurš faktiski viņu “bīdīja” mūzikas virzienā.

Izpildi testu!

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

Viņa atceras, ka savulaik, kad vēl mācījusies skolā Alsungā, gada sākumā vienmēr pieteikusies uz dažādiem pulciņiem, arī sporta, atnākot mājās, mamma visu pārsvītrojusi un teikusi, ka būs tikai mūzika. Bet Ance par to savai mammai ir pateicīga, jo uzskata, ka tas palīdzējis viņai šo ceļu izvēlēties un mamma vienmēr viņu iedrošinājusi iet un darīt. Ancei ar savu mammu un māsu esot lieliskas attiecības, jo viņas abas esot tieši tie cilvēki, kuriem viņa pilnībā varot uzticēties un runāt par visām tēmām.

Foto – ekrānuzņēmums

Ar lielu aizrautību dziedātāja raidījumā stāstīja par savām trim meitām – Elzu, Kati un Billi. Diemžēl tagad dziedātājas dzīvē notikušas negaidītas un ļoti nepatīkamas pārmaiņas.

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījumā “Rampas ugunis” Ance stāstīja par savu meitu vārdu izvēli. Vecākās meitas Elzas vārds esot “nācis” dabīgi, ātri, bet ar vidējās meitas Kates vārdu nemaz tik gludi neesot gājis – bijis garš saraksts ar vārdiem. Dziedātāja stāsta, ka toreiz gan sapratusi kādu būtisku lietu – par vārdiem nevar konsultēties ar citiem, jo kādam tādā vārdā esot riebīga sekretāre, bet kāds cits pazīstot riebīgu tanti ar tādu vārdu, tomēr tas ir tavs bērns un vecākiem ir tiesības izvēlēties vārdu pašiem. Runājot par trešās meitas neparasto vārdu – Bille, Ance stāsta, ka tas bijis viņas vecvecmāmiņas vārds, un Ancei ļoti iepaticies tieši dēļ tā, ka vārds nav bieži sastopams, lai nebūtu tā, ka “klasē ir piecas Martas”.

Tagad, žurnāls “Kas Jauns” raksta, ka nupat kļuvis zināms un šo faktu apstiprinājusi pati dziedātāja, ka ir izjukusi viņas laulība ar viņas vīru, meitu tēvu, uzņēmēju Valdi Siliņu.

Kādu laiku jau baumoja, ka Ances un viņas vīra Valda laulībā esot iestājusies krīze, jo dažos pasākumos Ance bija manīta bez laulības gredzena pirkstā, taču tolaik dziedātāja šīs baumas neapstiprināja. Tomēr šoreiz ir citādi.

Lasi vēl: Vai viss ir tik nopietni? Kārtējās nedienas piemeklējušas latviešu leģendāro komponistu Raimondu Paulu

Par laulības iziršanas iemesliem Ance nerunā, tomēr apstiprina, ka šobrīd laulības ar vīru Valdi Siliņu, tiek šķirta oficiāli.

Foto – ekrānuzņēmums

No žurnāla dziedātāja neslēpj, ka laulības šķiršanas lēmums diemžēl viņai pašai esot negaidīts un nepatīkams pārsteigums, un, lai arī viņa nav gribējusi, ka šī informācija ir publiska, viņa apzinās, ka agri vai vēlu šis fakts tāpat kļūs publisks, tāpēc to noliegt negrasās. Runājot par savām sajūtām šobrīd, Krauze teic, ka vienīgais, ko viņa šobrīd vēloties – lai pēc iespējas mazāk ciestu visi iesaistītie, tajā skaitā – meitas.

Ance Krauze ar uzņēmēju Valdi Siliņu laulības gredzenus mija 2012.gadā, bet pirms tam kopā viņi bija septiņus gadus. 2006.gadā pasaulē nāca viņu abu vecākā meita Elza, bet drīz pēc tam arī abas jaunākās meitas – Kate un Bille.

Visu interviju ar dziedātāju Anci Krauzi lasi žurnāla “Kas Jauns”  23.aprīļa dubultnumurā!

 

 

 

Leave a Comment