Latviešu dziednieces padomi, lai atbaidītus, gan odus, gan ērces; Knišļi jums netuvosies pat 2 metrus

Latviešu dziedniece dalījās ar saviem padomiem pret odiem un ērcēm. Šis ir laiks, kad vasarā knišļi jau savairojušies līdz maksimumam, tāpēc dziedniece piedāvā gadsimtiem vecus padomus.

Lielākajai daļai no mums patīk vasaras mēneši, jo jūtamies labāk, kad ziemas aukstums un sniegs ir aiz muguras.

Vasara ir krāsu pilns laiks, kad daba atdzīvojas ar ziediem un zaļumu. Pēc mēnešiem, kad viss šķita snaudā, dzīve atgriežas. Taču līdz ar vasaru atgriežas arī odi. No kurienes viņi nāk? Kā? Kas ar viņiem notika ziemā?

Lasi arī: Vēršiem var būt problēmas ar naudu, bet Strēlniekiem viss būs apnicis; Dienas prognoze 22. jūlijam visām zīmēm

Atbilde ir tāda, ka ziemā odi nekad nepazuda. Tā vai citādi viņi tur ir bijuši. Kā sēklas, kas gaida īsto ziedēšanas laiku. Pavasara pirmajai saulītei sildot zemi odi sāk parādīties un ir kā traki pēc ēdiena.

Nekādā gadījumā nevajag novākt tomātus šajā periodā, ja nevēlaties zaudēt teju visu ražu

 

Lielākā daļa odu sugu Eiropā palielina aktivitāti no krēslas līdz rītausmai, kas nozīmē, ka, ja tajā laikā iziesit ārā, jūs, visticamāk, ielenks odu bars.

Cilvēkiem, kuri pavada laiku vai dzīvo netālu no mežainiem apvidiem, mitrājiem vai ēnainām vietām ar stāvošu ūdeni, kas ir odu pavairošanas vieta, ir paaugstināts odu kodumu risks.

Tomēr pirms neilga laika kāda latviešu dziedniece dalījās ar ļoti vienkāršiem, sen aizmirstiem omīšu padomiem, lai atbaidītu, gan odus, gan arī ērces.

 

Visticamāk Latvijā ziemas mēnešos drīzumā jau sagaidīsim -40 grādu temperatūru un iemesls ir šis!

Kāda latviešu dziedniece savā ”Facebook” kontā dalījusies ar dažiem sen aizmirstiem padomiem, kā viegli atbaidīt odus un pat ērces. Lūk, cik vienkārši! 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment