Labklājības ministrija paziņo, ka no 1.jūlija gaidāmas izmaiņas, kuras attieksies uz simtiem iedzīvotāju!

Labklājības ministrija paziņo, ka no 1.jūlija gaidāmas izmaiņas, kuras attieksies uz simtiem iedzīvotāju! Lūk, kuras iedzīvotāju grupas var gaidīt izmaiņas sākot ar jūlija mēnesi! 

Latvijas Republikas Labklājības ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde darba, sociālās aizsardzības, bērnu tiesību aizsardzības, bērnu un ģimenes tiesību, kā arī personu ar invaliditāti vienlīdzīgu iespēju un, kā arī dzimumu līdztiesības jomā.

Labklājības ministriju politiskā līmenī vada labklājības ministrs. Tās funkcijas un uzdevumus nosaka tās nolikums. Ministrijai ir jāpilda daudz un dažādas funkcijas.

 

Labklājības ministrija tika izveidota tālajā 1920. gadā kā Darba ministrija, kas savukārt tika izveidota uz Sociālā departamenta bāzes. 1925. gada 1. aprīlī ministrija tika pārdēvēta par Tautas labklājības ministriju, 1991. gadā tā ieguva savu pašreizējo nosaukumu, kas ir patreiz.

Lasi vēl: Melnā josla: kuras zodiaka zīmes var zaudēt gandrīz visu 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Porolona švammītes pērku iepakojumiem, bet ne tikai trauku mazgāšanai: ikdienā izmantoju tās citiem sadzīves mērķiem

Labklājības ministrija pirms pāris dienām publicēja svarīgu informāciju. No 1.jūlija ir gaidāmas izmaiņas un šīs izmaiņas visvairāk skars tieši šo cilvēku grupas. Vai tu esi šajā sarakstā?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment