Kurš ir grūtākais periods pēc nāves un kāpēc. Ķermenis mirst, bet dvēsele turpina dzīvot

Kad mēs nomirstam, mūsu dvēsele un ķermenis atdalās viens no otra. Kaut arī ķermenis mirst, dvēsele, kas ir mūsu būtība, turpina dzīvot. Pēc nāves dvēsele sastopas ar daudz ko – uzzina, kas tā patiesībā ir, satiek jaunu pasauli, kurā darbojas pavisam citi likumi, tiekas ar aizsaulē aizgājušajiem mīļajiem…

Bet kas ir visgrūtākais, ar ko dvēsele saskaras pēc nāves? Šodien es vēlos ar jums padiskutēt par šo…

Protams, es neesmu nekāds dižais burvis un ezotēriķis – vienkārši dalos ar lasītājiem savos secinājumos, kurus veidoju saskaņā ar savu pieredzi. Atzīstu, ka jums šie uzskati var būt atšķirīgi un viedoklis pilnīgi citāds.

Pēc mūsu nāves dvēsele atdalās no ķermeņa – tas notiek ar ēteriskā ķermeņa palīdzību, kas it kā satur kopā galveno fizisko apvalku un dvēseli.

Kad ēteriskais ķermenis sadalās, dvēsele vairs nevar atgriezties savā traukā, kurā tā ir  pavadījusi visu savu dzīvi uz Zemes.

Un pirmās grūtības, ar kurām dvēsele saskaras pēc nāves, ir pašas šīs nāves apzināšanās.

Mums, protams, vienmēr ir grūti atzīt, ka esam aizgājuši aizsaulē. Nupat bijām kopā ar visiem tuviniekiem, un tagad esam aizvesti nesaprotami kur,  ļoti tālu…

Be tā kā mūsu dvēsele tiecas pēc Zemes, mēs varam redzēt visu, kas tur notiek. Mēs varam vēlēties atgriezties, un neiespējamība to izdarīt var radīt ļoti lielas sāpes.

Parasti šis periods paiet pietiekami ātri, bet dažas dvēseles ir ļoti “ieciklējušās” uz Zemes dzīvi. Tās parasti nevēlas pieņemt savu jauno eksistences formu.

Šīs dvēseles nesatrauc, ka tām ir jaunas spējas (piemēram, iespēja sazināties ar tuviniekiem, izmantojot domu spēku), tām nerūp brīvība, ko saņēmušas pēc fiziskās čaulas zaudēšanas. Vienīgais, ko tās vēlas, ir vienkārši atgriezties pie saviem mīļajiem …

Lai palīdzētu pārdzīvot šo grūto periodu, mums jānosūta mirušajam spēcīga enerģijas plūsma, kas palīdzēs viņam saprast, ka viņam jāvirzās uz gaismu, nevis jāatgriežas materiālajā pasaulē.

Jāvēsta, ka viņa dzīves posms jau ir pagājis, bet jūs noteikti ar viņu tiksities nākotnē un pat varēsiet sazināties no attāluma, ja vēlaties.

Ar kādām vēl grūtībām dvēsele saskaras pēc nāves

Lasi vēl: Lūk, ko Mārtiņš Brauns rakstījis īsziņās no slimnīcas; asaras riešas

Vēl viens grūts posms, ar kuru dvēselei jāsastopas pēc nāves, ir  tā dēvētie gaisa nodevu nami jeb pārbaudījumi.

Pateicoties iziešanai cauri pārbaudījumiem, dvēsele demonstrēs savu, rupji sakot, “kvalitāti”. Piemēram, ja visi pārbaudījumi tiek veiksmīgi pabeigti, dvēsele var tikt iecelta kādā svarīgā amatā, par kuru citam cilvēkam nāktos pacensties papildus.

Bet ne visas dvēseles piedzīvo pārbaudījumus. Ir cilvēki, kurus mēs saucam par svētajiem – tie, kuri savas dzīves laikā ir spējuši pilnībā atbrīvoties no jebkādiem kārdinājumiem.

Dabiski, ka ne katrs cilvēks tāds var būt. Tas ir ļoti grūti. Un nevaino sevi, ja neesi ideāls. Kopumā svētie ļoti viegli pieņem savu nāvi un viņi, gluži pretēji, sāk palīdzēt mīļajiem cilvēkiem, atrodoties citā pasaulē.

Taču lielāko daļu dvēseļu gaida pārbaudījumi – tām būs jāsastopas ar spēcīgākajiem kārdinājumiem, ar kuriem bija grūti tikt galā uz Zemes. Dvēseles tiks nostādītas it kā hipotētiskā situācijā. Piemēram, cilvēkam, kurš uz Zemes ir bijis atkarīgs no smēķēšanas, var piedāvāt cigarešu paciņu. Protams, citā pasaulē nav cigarešu, tām tur vienkārši nav vietas.

Taču emocionālā atmiņa ir ļoti spēcīga un cilvēks gribēs smēķēt. Bet –  ja viņš spēs pārvarēt šos savus kārdinājumus, tad pārbaudījums būs veiksmīgs.

Protams, šis posms ir ļoti grūts, jo tajos ir ņemtas vērā spēcīgākās atkarības, ar kādām esam sastapušies uz Zemes. Tās projicē tēlus, kas var izprovocēt mūsos nevēlamu uzvedību.

Un tam ir ļoti grūti pretoties, un ne vienmēr dvēsele var ar to tikt galā. Un, lai tai būtu vieglāk izturēt pārbaudījumus, mums, uz Zemes dzīvojošajiem, ir jāsūta pozitīva enerģija mīļotā cilvēka dvēselei.

Pirmajās 40 dienās pēc cilvēka nāves obligāti ir jāatceras mirušas, jāatnāk pie  viņa kapa, jāsarīko piemiņas pasākums, jāparunā ar viņu un jāpasaka, ka viss būs labi. Kopumā tu vari darīt visu, kas šķiet piemērots, ja vien tas nāk no sirds un nes tikai labu enerģiju.

Kā tu domā, ar kādām grūtībām dvēsele var saskarties pēc nāves? Kāds ir grūtākais periods, kas tai būs jāpiedzīvo? Un vai mēs, atrodoties uz Zemes, varam tai kaut kā palīdzēt?

Leave a Comment