Ko latviešiem nesīs Marsa un Urāna tandēms: astrologa Mihaila Levina prognoze 2022. gada augusta otrai pusei

2022. gada augusta otrā pusē notiks grandiozas pārmaiņas, sāksies jauna dzīve. Šis ir pārkārtošanās un pārstrukturēšanas laiks, taču, lai tie būtu pozitīvi, ir jārīkojas, nevis jāgaida žēlastība no kāda vai kaut kā.

To pastāstīja astrologs Mihails Levins. Kādus notikumus un pārmaiņas iezīmēs pēdējais vasaras mēnesis, noskaidroja Spogulis žurnālisti.

Pēc astrologa Mihaila Levina domām, 2022. gada augustā  vajadzētu notikt lieliem un nozīmīgiem notikumiem. Šis laiks prasīs konkrētas darbības no mums katra. Iemesls tam būs Marsa un Urāna savienojums, kura enerģiju vajadzētu izmantot savā labā, realizējot visus svarīgākos uzdevumus. Ja cilvēks pieļauj slinkumu un vienaldzību pret sevi, tad sekas būs graujošas.

Lasi arī: Dziedātāja Liene Šomase atklāj satraucošas detaļas par savu dzīvi; skumji

Turklāt ieteikums “rīkoties” attiecas gan uz indivīdiem, gan veselām tautām un valstīm, atzīmē astrologs. Patiešām, šobrīd mēs saskaramies ar globāliem uzdevumiem un izaicinājumiem, kurus izturējuši, ieiesim jaunā attīstības posmā, apliecina Levins.

Augustā nevienam nebūs jāatpūšas, un šim nolūkam visi “izmantos” Marsu ar Urānu. Šis ir izvēles laiks, atbildīgi lēmumi, liels darbs un nopietnu mērķu izvirzīšana.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mikelsons</cite>

    Kur sis te Levina patiesibas var dabut? Galvenais-ko nesis “latviesiem” ? bet nekas nav minets kas bus Ukrainai un kas krieviem ,johaidi -atkal “viena tante teica” u n skiet ,ka redaktori ir tie_vienas tantes…

Leave a Comment