Ko latviešiem nesīs Marsa un Urāna tandēms: astrologa Mihaila Levina prognoze 2022. gada augusta otrai pusei

Kas jums jādara augusta otrā pusē, lai gūtu panākumus

Augustā tie, kas vēlas atbrīvoties no pāris liekajiem kilogramiem vai attīrīt organismu, var uzsākt diētu. Tomēr atcerieties, ka mērenībā viss ir labs. Neiekļaujiet sevi stingros rāmjos un tādējādi neizraisiet neapmierinātību un sliktu garastāvokli.

Tas ir arī lielisks laiks, lai uz visiem laikiem atvadītos no sliktiem ieradumiem. Nodarbojies ar sportu, veselīgu dzīvesveidu. Tomēr neiesaistieties ekstrēmajos sporta veidos – palielinās nopietnu traumu risks.

Risks attaisnosies tikai vienā jomā – mīlestībā. Nebaidieties spert pirmo soli pretim, satikties, papļāpāt, piedāvāt formalizēt attiecības, sākt kopdzīvi utt. Tiecies pēc attīstības un gaišākas nākotnes – un tev tiks sniegta atbilde.

Augustā nevajadzētu planēt mākoņos – esiet objektīvāks un reālāks. Lai tev labāk tagad ir kaut kas vilties, nekā ilgu laiku ļauties ilūzijām un veltīgai cerībai, tērējot dārgo laiku.

Lasi arī: Mežā Jaunolainē atrasta deviņas dienas pazudusī sirmgalve un tad atklājās sūrā patiesība

Sākot ar 10. augustu dzīvē sāksies bremzēšana daudzos jautājumos un jomās. Nemēģiniet uzspiest lietas un steigties. Gluži pretēji, apstājieties, paņemiet pārtraukumu, ļaujiet lietām “nogatavoties”. Un, kad jūtat, ka “ledus ir nokāpis”, rīkojieties pārliecinoši un drosmīgi. Galvenais ir būt pacietīgam un gaidīt īsto brīdi, lai spertu soli uz priekšu.

Astrologs iesaka augustā krāt naudu un neveikt dārgus pirkumus. Pirms kaut ko pērkat, rūpīgi padomājiet: vai jums tiešām ir vajadzīga šī vai cita lieta vai pakalpojums? Galu galā jums var būt nepieciešama nauda kaut kam nozīmīgākam un svarīgākam. Vārdu sakot, analizējiet, domājiet.

Šajā laikā klausieties savai intuīcijai – tā jūs nepievils.

Visbeidzot, šis ir ideāls mēnesis pašizglītībai un mācībām. Tagad zināšanu pilnībai un tiekšanās pēc labākās sevis versijas nav ierobežojumu.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mikelsons</cite>

    Kur sis te Levina patiesibas var dabut? Galvenais-ko nesis “latviesiem” ? bet nekas nav minets kas bus Ukrainai un kas krieviem ,johaidi -atkal “viena tante teica” u n skiet ,ka redaktori ir tie_vienas tantes…

Leave a Comment