Klusi un nemanāmi no šīs pasaules aizgājis talantīgs un visu mīlēts mākslinieks: ”Mēs zinājām, ka tas pavisam drīz notiks”

Pavisam nesen mūžībā tika aizsaukts talantīgs un visu mīlēts mākslinieks, kurš ar savu pozitīvo enerģiju priecēja apkārtējos. Viņš šo pasauli pameta 72 gadu vecumā. 

 

Aizsaulē devies ārzemju teātra “Modern” aktieris un dublēšanas meistars Vladimirs Levaševs. Krievijas nopelniem bagātajam māksliniekam bija 72 gadi. Viņš bija slavens arī ārpus savas valsts.

Maskavā aizsaulē devies slavenais teātra un kino aktieris Vladimirs Ļevaševs. Par to paziņoja teātris “Modern”. “Vladimirs Sergejevičs strādāja “Modern” teātrī vairāk nekā 20 gadus, viņš uz teātra skatuves iemiesoja milzīgu skaitu tēlu, viņš bija īsts savas jomas profesionālis, draugs un mentors dažādu paaudžu teātra aktieriem,” – atzīmēja aktiera kolēģi.

Teātra “Modern” mākslinieciskais vadītājs Jurijs Grimovs nosauca Levašovu par izcilu aktieri un gaišu cilvēku. “Mākslinieka piemiņai teātra Pirmā zāle tiks nosaukta par Vladimira Ļevaševa zāli,” – solīja mākslinieciskais vadītājs.

Lasi vēl: “Atspēriens uz jaunu dzīvi”: favorīts, kura likteni apgriezīs pilnmēness – 6.-9.aprīlim

Ļevaševs filmējies seriālos “Sklifosovskis”, “Mūsu kaimiņi-2”, filmās “Serafima neparastais ceļojums”, “Vasaras beigās”, “Mijiedarbības spēki” un citās.

 

Leave a Comment