Klajā nākušas ļoti skumjas ziņas par Anastasiju Zavorotņuku; Ģimene nākusi klajā ar paziņojumu

Mana mīļā aukle Anastasija Zavorotņuka ir pavadījusi pēdējos sešus gadus noslēgtībā, cīnoties ar smagām kaitēm. Šajā laikā viņa ir izvairījusies no sabiedriskas izpausmes, interviju sniegšanas un sociālo tīklu aktivitātēm. Viņas ģimenes nemitīgais atbalsts, it īpaši no aktiera vīra Pjotra Černiševa puses, ir palīdzējis viņai saņemt labāko iespējamo ārstēšanu, un viņas centieni ir radījuši pozitīvus rezultātus.

Saskaņā ar agrākajām prognozēm pacientiem ar smadzeņu glioblastomu bieži vien bija paredzams dzīvot ne vairāk kā divus gadus. Tomēr pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, šī prognoze tagad ir pagarināta līdz pat 12 gadiem. Šajā sarežģītajā situācijā ir grūti iedomāties, cik lieli var būt Zavorotņuka ģimenes izdevumi.

Aptverot eksperimentālo ārstēšanu, tradicionālo terapiju un rehabilitāciju izdevumi ir tik tiešām milzīgi. Finansiālā atbildība ir vienīgi aktiera Pjotra Černiševa plecos, kurš ir ģimenes galvenais aprūpētājs. Viņa pašaizliedzība un neatlaidība turpina kalpot par avotu pozitīviem rezultātiem šajā grūtajā ceļā.

Viņam sākas ne tikai pienākums segt sievas medicīniskās aprūpes izmaksas, bet arī atbildība par mājsaimniecības vadību, mazo meitu audzināšanu un novecojošās aktrises mātes vajadzību rūpēm.

Šis izaicinājumiem pilnais pienākumu saraksts uzliek viņam smagu slogu, kas ietver arī tādas ikdienas lietas kā komunālie maksājumi un satiksmes saņemtās biļetes, kuru parādīšanās internetā varētu padarīt situāciju vēl sarežģītāku.

Nesenā ziņojumā par aktrises finansiālo stāvokli tika atklāts, ka Federālais nodokļu dienests ir iekļāvis Anastasiju Zavorotņuku “melnajā sarakstā” par parādu apmēram 170 tūkstošu rubļu vērtībā. Interesanti ir tas, ka daļa no šīs summas ir bijusi nesamaksāta tik ilgu laiku, ka tagad tā ir nodota tiesu izpildītājiem. Tomēr tas ir tikai sākums ar nepatīkamo stāstu par mūsu mīļo aukli.

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment