Kāzu nebūs: slavenākais gejs šķiras: ”Es atradu citu vīrieti”

Tādā attiecību modelī bija aizritējuši pāris mēneši, līdz pienāca rudens. ”Mēs dzīvojām atsevišķi, bet aizvien diezgan bieži tikāmies. Un man patika! Biju jau apradis ar to, ka dzīvoju viens savā mājoklī.

Līdz kādu vakaru ar savu draudzeni aizgājām uz klubu. Bija jautrs vakars, dejojām, dziedājām karaoke, malkojām dzērienus. Un pie blakus galdiņa sēdēja vīrietis ar savu kompāniju. Es jutu viņa skatienus un ik pa laikam skatījos uz viņu, raksta tv3.lv.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuru dzīves 2022. gadā otrajā pusē izmainīsies un nebūs vairs tādas kā iepriekš; ak vai!

Un tad… viņš apsēdās man blakus un mēs sākām runāt. Mēs runājām tik daudz, bija sajūta, ka viņu pazītu veselu mūžību. Tas bija liktenīgais Džeimijs.

Tā nu pagāja mēneši. Tikos ar Džeimiju, tikos ar Oliveru. Sajutos briesmīgi, jo zināju, ka rīkojos, cik vien nepareizi var. Un vienalga patiesība nenāca ārā no manas mutes. Man vēl aizvien Olivers bija tuvs un svarīgs, taču sapratu, ka vairs viņu nemīlu tā, kā agrāk. Vairāk kā labāko draugu vai brāli.

Un tajā pašā laikā katra pavadītā diena ar Džeimju bija piedzīvojumiem bagāta un aktīva. Biju lielā apjukuma bedrē, saprotot, ka rīkojos ļauni un nepareizi, jo vienkārši tik bail izstāstīt taisnību,” par to, kā sācies viņa mīlasstāsts ar Džeimiju, un kā turpinājušās attiecības ar Oliveru, stāsta Ingars.

Leave a Comment