43 gadu vecumā mirusi ”Ekstrasensu cīņu” dalībmiece: “Viņa vakar nomira slimnīcā”

Sieviete nomira Sanktpēterburgā. Viņas veselību iedragāja divreiz pārciestais koronavīruss, kurš sāka iznīcināt viņas organismu.

Jeļenai Jasevičai bija tikai 43 gadi, viņu zināja un mīlēja daudzi – pēc tam, kad sieviete kļuva par televīzijas šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētāju, slava par viņu izplatījās tālu aiz Krievijas robežām.

Ekstrasense jau kopš pašas bērnības bija apdāvināta ar īpašām spējām, un iespēju robežās viņa palīdzēja cilvēkiem. 1. jūnija vēlā vakarā atnāca ziņa, ka Jeļena Jaseviča ir mirusi. Par nāves iemeslu sievietes tuvinieki cenšas nerunā, bet, neskatoties uz to, kolēģi dalījās informācijā, ka pēdējā laikā Jeļena ļoti stipri slimoja.

Lasi vēl: Mūžībā devies latviešu izcils rakstnieks: ”Viņš bija ļoti daudzpusīgs cilvēks”

“Viņa vakar nomira slimnīcā. Atvadīšanās būs piektdien”, – medijiem norādīja “Ekstrasensu cīņu” dalībnieks Ņikita Turčins.

Jaseviča divreiz pārciet koronavīrusu. Pēc pirmās izslimošanas slimība atkārtoti atgriezās gandrīz uzreiz, kas ļoti novārdzināja organismu.

Bet bija arī citas problēmas, viņa ciet no aknu saslimšanas, bet nevēlējās doties pie ārstiem. Sieviete bija pārliecināta, ka pati tiks galā ar visām grūtībām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment