Kāzu naktī no jaunlaulāto guļamistabas atskanēja kliedzieni. Atverot durvis, viesi bija satriekti!

– Sakiet, dakter, vai viņas atmiņa drīz atjaunosies? Rolands un Agris Bogdans jautāja ārstam, baiļu pārņemti.

– Atmiņa vai nu atgriežas, vai ne, viņš paskaidroja. – Laiks rādīs. Jāgaida!

Agrim bija grūti pārdzīvot, ka mīļotā sieviete tā mainījusies. Viņa izturējās pret viņu kā pret svešinieku vai vienkārši paziņu. Mīlestības liesma Anijas acīs vairs nedega!

Lai palīdzētu viņai vismaz kaut ko atcerēties, puisis uzaicināja sievu dzīvot viņu dzīvoklī atsevišķā istabā. Viņš rādīja viņai fotogrāfijas, kas bija uzņemtas kāzu dienā, bet Anna uz tām lūkojās ar aukstu skatienu, it kā bildēs viņas nemaz nebūtu.

Atrasties vienā mājoklī ar vīru Anna nespēja ilgi. Viņa pastāvīgi noraidīja vīrieti, sakot, ka nepazīst viņu. Rezultātā Anna pārcēlās dzīvot pie saviem vecākiem. Puisis nolēma nepadoties, ļoti gribēja atgūt mīļoto. Viņš tikai nesaprata, kā to paveikt. Atlika tikai gaidīt, kad Anna kaut ko atcerēsies.

Pēc zināmas atveseļošanās jauniete mēģināja atgriezties augstskolā, pateicoties tēva sakariem, taču drīz vien saprata, ka viņa nespēs būt juriste. Viņa lūdza vecākiem noīrēt telpas fotosalonam.

– Meitiņ, bet mums jau ir salons. Tu vari iet un strādāt tur! – vecāki iesaucās, pamanot, ka Annai pamazām atgriežas atmiņa.

Jaunā sieviete atsāka strādāja par fotogrāfi, priecējot klientus ar skaistām bildēm. Reiz, šķirojot vecus albumus, viņa tajos ieraudzīja Agri. Fotogrāfijā viņi bija sadevušies rokās, bet sejas mirdzēja no laimes. Pašai negaidot, Anna juta, cik labi viņai bija tajā brīdī, un viņa piezvanīja puisim.

 

Priecājoties par šādu uzmanību, jauneklis nolēma apciemot savu mīļoto. Nē, viņš viņai neuzdos nevajadzīgus jautājumus, bet vienkārši uzmanīgi klausīsies. Viņš zināja, ka otrreiz iekarot Annas sirdi nebūs tik viegli.

Ieejot fotosalonā, Agris ieraudzīja sievieti gluži tādu pašu kā pirmajā tikšanās reizē – smaidošu un maigu.

– Sveiks, viņa mīļi sveicināja, rādot viņam fotoalbumu. Paskaties, kādu bildi es atradu!

Agris paskatījās uz fotogrāfiju un sāka smaidīt. Vai tiešām viņai atgriezusies atmiņa? Vīrietis cerēja, ka tas nav sapnis.

Pēc mēneša mīlošais pāris pastaigājās pa pilsētas parku, sadevušies rokās. Jaunieši atkal bija laimes pārņemti. Tagad sākās viņu jaunā dzīve, kurai, šķiet, nekad nebūs gala.

Lasi vēl: Vanga centās turēties tālāk no šīm zodiaka zīmēm – tās viņu biedēja

Vai tev patika šis romantiskais un aizkustinošais stāsts ar laimīgām beigām? Būsim pateicīgi, ja dalīsies savās domās raksta komentāros!

 

 

Leave a Comment