Katrīna ieradās apciemot tēvu un ieraudzīja svešu sievieti, kura apgalvojusi, ka tikai pieskatot rozes

Katrīna, šī stāsta galvenā varone, reiz atbrauca apciemot savu tēvu un pēkšņi pagalmā, blakus mātes rozēm, ieraudzīja nepazīstamu sievieti.

Svešiniece bija nepārprotami satraukta par tikšanos, bet tēvs mēģināja izskaidrot situāciju. Kārlis iepazīstināja meitu ar Guntu, sakot, ka šī sieviete esot laipni piekritusi aprūpēt rozes mātes prombūtnes laikā.

Lieta tāda, ka Katrīnas mamma Anita jau divus gadus strādāja Kanādā. Pirms aizbraukšanas viņa lūdza meitai pieskatīt tēvu un rozes.

Ak, kādas rozes viņai bija: daudz šķirņu, dažādas krāsas, neaprakstāma smarža. Bet, šķiet, ka meitai ar pieskatīšanu diez cik labi neveicās…
Katrīna pirmajā laikā pēc mammas aizbraukšanas regulāri apciemoja tēvu: gatavoja ēdienu, uzkopa mājokli, apkopa rozes.

“Vienā brīdī pamanīju, ka tētis pats tiek galā labi. Tāpēc sāku retāk viņu apmeklēt. Un arī 6. grūtniecības mēnesis lika par sevi manīt. Bieži vien man nesanāca aizbraukt uz ciematu, lai gan tas nav īpaši tālu no manas dzīvesvietas,” teica stāsta galvenā varone.

 

Reiz ciema veikalā satiktā kaimiņiene viņai pačukstēja – kamēr tava mamma pelna naudu ārzemēs, tēvs atradis citu, kas “rūpējas par rozēm”.

Katrīna saprata, ka tieši Gunta palīdz tētim uzkopt māju, gatavot ēst un, iespējams, guļ ar viņu vienā gultā. Jaunās sievietes sirds sāpēs sažņaudzās…

Ko darīt tālāk?

Fakts tāds, ka mūsu varones māte vienmēr bijusi galvenā pelnītāja ģimenē. Tiesa, vīrs māju uzcēla savām rokām, bet lielākoties par sievas naudu.

Un kad Anitai piedāvāja vairākus gadus pastrādāt Kanādā, viņa nespēja atteikties, jo runa bija par lielu naudas summu, ar kuru pietiktu līdz pat pensijai. Bet vīrs nespēja sagaidīt sievas atgriešanos…

 

Katrīnas laulātais draugs Edgars ieteica sievai nejaukties vecāku attiecībās, jo viņai esot tikai netieši pierādījumi tēva neuzticībai. Turklāt, pastāstot mammai par notikušo, būtībā tiktu pielikts punkts abu laulībai.

Un kurš gan vēlas, lai viņi šķirtos? Edgars pauda pārliecību, ka labāk būtu pagaidīt, lai Kārlis un Anita paši tiek galā ar savu dzīvi.

 

Būtu interesanti uzzināt, ko tu domā par sānsoļiem pāra attiecībās? Ko tu darītu, ja būtu Katrīnas vietā? Vai šādos gadījumos stāstītu visu, ko zini, vai ļautu vecākiem pašiem risināt savas problēmas? Būsim tev pateicīgi, ja atzīmēsi rakstu ar “patīk” un dalīsies ar to sociālajos tīklos!

 

 

Leave a Comment