Kas sagaida NEVAKCINĒTOS cilvēkus pēc 15.novembra; viegli nebūs

Otrdien Ministru kabinets diskutēja par Operatīvās vadības grupas priekšlikumiem dzīvei pēc mājsēdes, pamatā piedāvājot paplašināt tā dēvēto “zaļo režīmu” jeb pasākumus un pakalpojumus, kas būtu pieejami pret Covid-19 vakcinētajiem vai šo slimību pārslimojušajiem. Vienlaikus piedāvāts saglabāt atsevišķus ierobežojumus visiem iedzīvotājiem, ar kuriem iecerēts mazināt pulcēšanās iespējas.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) jau iepriekš atzina, ka no 15. novembra, kad beigsies teju četras nedēļas ilgusī mājsēde, dzīve pret Covid-19 nevakcinētajiem būs vēl grūtāka. Viņš atzina, ka pēc mājsēdes dzīve atgriezīsies epidemioloģiski drošajā režīmā, kad pakalpojumi būs pieejami personām ar Covid-19 sertifikātu.

“15. novembrī atgriezīsimies pie “zaļā režīma”, kad skolas atsāks mācības klātienē un patlaban pilnībā slēgtās nozares atsāks darbu, pamatā jau vakcinētajiem. Bet no 15. novembra pret Covid-19 nevakcinētajiem ierobežojumi būs pat lielāki. Pēc 15. novembra nevakcinētajiem nekas nekļūs vieglāk,” uzsvēra Kariņš, raksta delfi.lv

Lasi vēl: “Naudas dāvanas”: tuvāko dienu laikā 3 zodiaka zīmes sagaida spēcīgs naudas lietus

Otrdien ministri uzklausīja Operatīvās vadības grupas priekšlikumus dzīvei pēc mājsēdes, bet konkrēti noteikumu projekti tiks sagatavoti vēlāk.

Lūk, kā varēs iepirkties nevakcinētie – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment