Kas notiek ar dzīvnieku dvēselītēm pēc mīluļu došanās pasaulē? Par šo reti runā, jo tas ir sāpīgi

Kas ir grupas dvēsele un kāpēc tā ir nepieciešama?

Grupas dvēsele ir analogs citai pasaulei, tikai dzīvniekiem. Lasītāji var jautāt: kāpēc dzīvnieki nevar nokļūt mūsu “cilvēciskajā” Citā pasaulē?

Runa ir par to, ka viņiem nav mentālā ķermeņa – “augstākā” smalkā ķermeņa salīdzinājumā ar astrālo (vai drīzāk ir, bet ļoti rudimentārā formā).

Un šī Gaisma ir tādā enerģētiskā “frekvencē”, ka pie tās iespējams nokļūt tikai mentālajā ķermenī. Tāpēc dzīvnieki tur nevar “pacelties” – viņiem “nav ko darīt” (mentālais ķermenis nav attīstīts). Viņiem ir cits ceļš, kas nav sliktāks par mūsējo.

 

Pēc tam, kad astrālā ķermeņa atlikušais potenciāls ir izplūdis, dzīvnieki tiek piesaistīti “kolektīvajam” enerģijas plankumam jeb Grupas Dvēselei.

Grupas dvēsele ir sava veida kolektīvā apziņa konkrētai dzīvnieku sugai. Tai ir daudzas “funkcijas”:

Tā kalpo kā sava veida enerģijas krātuve, ko saražojuši noteiktas sugas dzīvnieki, bet tā ir arī “datu krātuve”. Tajā glabājas atsevišķa dzīvnieka dzīves pieredze un atmiņas.

Tā ir arī sava veida “sanatorija” jeb atpūtas vieta dzīvniekiem starp inkarnācijām. Grupas dvēsele ir augsti attīstīta kolektīvā apziņa. Tās attīstības līmenis ir daudz augstāks nekā atsevišķa dzīvnieka vai pat cilvēka.

Lasi vēl: Kādi kaķi nes mājai bagātību un veiksmi? Šīs ir pašas veiksmīgākās kaķu šķirnes un to pati Vanga zināja!

Grupas dvēseles galvenais mērķis ir “uzsūkt” pieredzi, ko guvis konkrēts dzīvnieks. Un dot tam jaunu “uzdevumu” vai aptuvenu likteni nākamajai inkarnācijai. Un, protams, sildīt to ar mīlestību un rūpēm. Īpaši tas ir nepieciešams dzīvniekiem, kuru dzīve ir bijusi smaga un ciešanu pilna.

Tas ir, pēc aiziešanas no Otrās pasaules un mentālā ķermeņa “izdegšanas” bija sajūta, ka zaudēju savu identitāti, un tajā pašā laikā bija skaista saplūšana ar visu pasauli. Es uzskatu, ka dzīvniekiem saplūšana ar Grupas Dvēseli ir līdzīga. Tāda pati svētlaimes un apziņas paplašināšanās sajūta.

 

Leave a Comment