Kādi kaķi nes mājai bagātību un veiksmi? Šīs ir pašas veiksmīgākās kaķu šķirnes un to pati Vanga zināja!

Protams, tagad daudzi ir pārliecināti, ka visādiem ticējumiem pārdabiskiem spēkiem nav nekāda sakara ar reālo realitāti. Bet agrāk cilvēki daudzas lietas nevarēja izskaidrot no zinātniskā viedokļa, tāpēc izdomāja visdažādākās “maģiskās” notiekošā interpretācijas.

Tomēr, lai gan ar savu prātu šodien mēs saprotam daudzu zīmju absurdumu, tomēr joprojām periodiski piedomājam par dažām no tām.

Lūk, kas attiecas uz kaķiem. Joprojām kāds maina savu trajektoriju, ja ceļu šķērso melns kaķis. Nu, vai arī sirsnīgi tic, ka trīskrāsains kaķis noteikti atnesīs veiksmi mājā.

 

Izpildi testu: 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

Protams, jūsu turpmākais liktenis nav atkarīgs no dzīvnieka krāsas un šķirnes.

Jebkurš kaķis ir dzīvs radījums, kas ģimenē ienes mieru, mājīgumu un klusumu. Viss pārējais ir atkarīgs tikai no paša cilvēka.

Tomēr joprojām izceļas tādas šķirnes, kuras kaut kādā veidā tiek uzskatītas par talismaniem, kas veicina sava īpašnieka finansiālo labklājību.

Kādi ir kaķi, kas nes veiksmi un bagātību?

Var aplūkot vairākas šķirnes, kurām tiek piedēvēta īpašība piesaistīt finansiālu labklājību mājoklī.

 

1. Kao-mani

Kaķis no Taizemes, kur tas ir ļoti augstu novērtēts. Sniegbaltos skaistuļus ar zilām vai daudzkrāsainām acīm agrāk varēja atļauties tikai turīgi cilvēki.

Tiek uzskatīts, ka šie kaķi var savam saimniekam atnes bagātību. Lai gan šādu mājdzīvnieku var iegādāties tikai pietiekami turīgs cilvēks.

 

Lasi vēl: Ceturtā daļa britu nekad nav tīrījuši šo ierīci, kas ir netīrāka par tualetes poda virsmu. Vai pie mums būtu savādāk?

2. Taizemes kaķis

Šai kaķu šķirnei ir sarežģīts raksturs. Tiem patīk komunicēt ar cilvēkiem, taču par mīļāko no ģimenes viņi izvēlas tikai vienu cilvēku.

Un tieši viņam taizemiešu kaķis nesīs veiksmi, bagātību un dāvās savu nenovērtējamo uzmanību.

Lasi vēl: LV iedzīvotājiem tiek sniegts steidzams brīdinājums: “Ja saņemat šādu e-pastu, nekavējoties informējiet attiecīgās iestādes!”

3. Sfinksa

Pastāv uzskats, ka šie kaķi spēj iepriecināt un bagātināt savu iemīļoto saimnieku.

Sfinksi atgādina citplanētiešu radības, tāpēc tiem ir piedēvē maģiskas īpašības. Tiek uzskatīts, ka šāda kaķa īpašnieku gaida karjeras izaugsme, veiksme un labklājība.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment