Kārtējais “dzelzs rumaks” no Latvijas skarbi beidzis savu dienestu Ukrainas armijā; Attēli rakstā

Kārtējais “dzelzs rumaks” no Latvijas skarbi beidzis savu dienestu Ukrainas armijā. Diemžēl tā ir ikdiena Ukrainā.

Kāds ”Facebook” ieraksts vēsta, ka pavisam nesen kārtējais ”dzelzs rumaks” no Latvijas tika sadragāts Ukrainas teritorijā. Ukrainas iedzīvotāji un, protams, armija ir pateicīgi Latvijai par automašīnu piegādi, jo diemžēl automašīnas tur tiek daudz sadragātas kaujās.

Ierakstā tiek teikts liels paldies visiem Latvijas iedzīvotājiem, kas šajā sarežģītajā brīdi atbalsta un gādā par to, lai Ukrainas karavīriem būtu iespēja mobili pārvietoties, pildot savus dienesta pienākumus.

Lasi vēl: Lauris Reiniks pateicis stingru ”NĒ” mūzikai un pasākuma vadīšanai; iemesls liek satraukties

Automašīnu ekspluatācijas apstākļi ir ekstremāli smagi un nedroši, tāpēc automašīnu kalpošanas mūžs ir ļoti īss, kas prasa regulāru autoparka atjaunošanu.  Ir svarīgi šajā grūtajā laikā pēc iespējas vairāk palīdzēt Ukrainas armijai un tās iedzīvotājiem.

”Facebook” ierakstā klāt ir pievienoti attēli ar automašīnu, kura tika sūtīta no Latvijas uz Ukrainu, lai palīdzētu tās armijai stāties pretī kara sekām.

Kā min komentāros, tad automašīna atpakaļgaitā uzbraukusi uz prettanku mīnas. Par laimi visi puiši, kas brauca automašīnā, palika dzīvi. Visi drīz būs atpakaļ ierindā.

Ekrānšāviņš no ”Facebook”
Ekrānšāviņš no ”Facebook”

Leave a Comment