Kārtējā traģēdija: Talantīgas aktrises vienīgais dēls izdarījis pašnāvību

Nomiris aktrises Redžīnas Kingas vienīgas dēls, viņš izdarījis pašnāvību. Aiens Aleksanders jaunākais izlēma izbeigt savu dzīvi 26 gadu vecumā savā dzimšanas dienā.

Kā ziņos mediji, tas ir noticis pagājušajā trešdienā. Pati aktrise lūgusi žurnālistus viņu netraucēt, vien paziņojot, ka ir dziļi apbēdināta.

Aiens Aleksanders, spriežot pēc viņa sociālo tīklu lapām, bija mūziķis. Vēl pirms dažām dienām puisis publicēja paziņojumus par savām gaidāmajām uzstāšanām.

Фото: Инстаграм героя публикации

Lasi vēl: Latviešu aktieris atvadās no skatītājiem: ”Tas ir ļoti skumji!”

Redžīna Kinga ir zināma amerikāņu aktrise, kas saņēmusi “Oskara”, “Zelta globusa” un “Emmy” balvas. Izsakām līdzjūtību traģēdijā!

Novērojot depresijas simptomus, ir svarīgi laikus doties pie psihoterapeita vai sava ģimenes ārsta, tomēr mēdz būt gadījumi, kad nepieciešams pēc palīdzības vērsties nekavējoties.

Ja Jums ir slikta pašsajūta vai nomāc domas par pašnāvību un tuvumā nav neviena, ar ko aprunāties un kam lūgt palīdzību, zvaniet uz krīzes centra „Skalbes” krīzes tālruni, kur Jūs uzklausīs un sniegs padomu. Īpaši smagās un dzīvībai bīstamās situācijās zvaniet neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai. Jums palīdzēs!

Diennakts krīzes tālruņi

67222922 (Lattelecom)
27722292 (Bite)

Neatliekamās medicīnas palīdzības dienests

113

Biedrība “Saules zīmes”

Biedrība “Saules zīmes” piedāvā atbalsta grupas cilvēkiem ar depresiju katru sestdienu un svētdienu. Kā arī sniedz privātas konsultācijas pacientiem un to tuviniekiem, kur griezties garīgas saslimšanas gadījumos, tālr.26123019 (no plkst. 10.00 – 19.00) vai rakstīt: [email protected]

COMMENTS

Leave a Comment