Kāpēc Visums mums sūta kaķi un ko nozīmē, ja balts kaķis ierodas mūsu mājā

Pastāv uzskats, ka kaķi paši izvēlas savus saimniekus. Mēs runājam par situāciju, kad cilvēks nav plānojis, ka viņam būs mājdzīvnieks. Taču pūkainais gudrinieks izlēma pa savam un sagaidīja nākamo saimnieku pie durvīm.

Kāpēc kaķis nāk uz māju? Uzzināsim, ko par šo tēmu saka mistiķi un tautas zīlnieki.

Kāpēc Visums mums sūta kaķus? Ezotēriķi to skaidro šādi. Dzīvnieki ir plāns pavediens, kas mūs saista ar dabu. Kad cilvēks izveidoja civilizāciju, viņš kļuva lepns. Viņš domāja, ka ir iekarojis dabu. Taču patiesība ir tāda, ka mūsu saknes nekur nav aizgājušas. Un četrkājainie viesi mūsu mājās palīdz stiprināt šo svēto saikni.

Kaķi ienāk mūsu dzīvē kā skolotāji. Ir svarīgi ne tikai izglītot un apmācīt mazākos brāļus. Bet arī mācīties no viņiem sirsnību, uzticību un dabiskumu. Kaķis nekad nenodos savu cilvēku. Nodevība ir divkājaino īpašība. Lai kas ar tevi notiktu, pūkainais līdz pat galam būs tev līdzās.

Saskarsme ar mājdzīvniekiem attīra mūsu dvēseli. To sabiedrībai ir spēcīga ietekme uz mums. Uzturoties starp ļauniem, savtīgiem un alkatīgiem cilvēkiem, mēs neizbēgami iesūcam šīs īpašības kā svaigs gurķis sālījumā. Savukārt kaķi palīdz mums uzturēt saikni ar tīro dzīves enerģiju.

Mūsu ķermeņus dziedina arī saskarsme ar dzīvniekiem. Viņi prot dziedināt: tie noņem mūsu kaites un negatīvo enerģiju, aizdzen prom nepatikšanas. Tāpēc mājdzīvniekiem ir tik ļoti vajadzīga mūsu mīlestība. Caur kaķi ar cilvēku runā Augstākā providence. Tas, kas atdod labu par labu, un mīlestība par mīlestību.

Kāpēc kaķis atnāk uz māju

Ko par pūkaino viesi stāsta tautas ticējumi? Šāds kaķis nes līdzi labklājību, veiksmi un laimi. Viņš nāk, lai aiznestu jūsu nepatikšanas. Kaķi nekādā gadījumā nedrīkst aizdzīt prom. Barojiet un dzirdiniet viesi. Ja iespējams, paņemiet kaķi uz savām mājām. Tā tas kļūs par jūsu talismanu, un mājā vienmēr būs nauda un labklājība.

Ja jūs paņemat kaķi mājās, izturieties pret to mīļi un gādīgi. Tiem, kas pārmetīs dzīvnieku pāri slieksnim vai izturēsies pret to rupji, zīmes sola 7 neveiksmes gadus. Tāpēc labāk parūpējieties par astaino draugu vai atrodiet viņam ģimeni. Taču vispirms pārliecinieties, ka pūkains nav pazudis.

Kaķiem piemīt vēstnešu no citas pasaules slava. Bet nevajag baidīties. Mistiķi tic, ka viņu tēlā mājā nāk mūžībā aizgājušā radinieka gars. Vai arī kaķis pilda vēstneša – mierinātāja lomu. Viņas ierašanās informē sērojošo ģimeni, ka viņu tuvinieka dvēsele ir atradusi mieru.

Ja kaķis nāca mājās un pēc tam aizbēga, tad viņš aiznesa prom no mājokļa dzīvības briesmas. Un, ja četrkājainais viesis pieķēries pie vecāka pāra, tas var solīt ātras viņu bērnu kāzas.

Kaķa krāsa

Arī kaķa kažoka krāsa dod mājienu par to, ko nozīmē jauna iemītnieka ierašanās.

Piemēram, melns kaķis var atvairīt nelaimi. Savukārt, ja viņam ir balti plankumi, viņa nākamo saimnieku gaida algas paaugstināšana vai karjeras izaugsme.

Balti kaķi sola veiksmi, kādu priecīgu notikumu un bagātību. Balts kažociņš padara šādus dzīvniekus par labākajiem dziedniekiem. Pietiek 10-15 minūtes pagulēt blakus baltam kaķim, un viss nogurums tiks noņemts kā ar roku.

Ruds kaķis iezīmē melnās svītras beigas. Ar tiem mājā nāk laime, prieks, labi draugi un materiālā labklājība. Tas ir arī labākais talismans, kas pasargā no zagļiem.

Pelēkais kaķis labi jūt, ar kādiem nodomiem pie jums ieradies viesis. Ja viņš sūkstās uz cilvēku, bēg no viņa vai mēģina uzbrukt, tas nozīmē, ka viņš slēpj nelāgus nolūkus.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Trīskrāsains kaķis – mīlestības vēstnesis! Pasteidzies un ieved viesi mājā, jo pēc viņas drīz tavā dzīvē nāks otrā pusīte. Ja pārī ir nesaskaņas, daudzkrāsainais kaķis atgriezīs attiecībās labklājību, siltumu un mīlestību.

 

Leave a Comment