“Kāpēc tu raud? Neviens nekad tevi nemīlēs tā, kā es tevi mīlu”: Kirkorovs atzinās, kāpēc viņš lūdza Pugačovu apprecēties ar viņu

“Kāpēc tu raud? Neviens nekad tevi nemīlēs tā, kā es tevi mīlu”: Kirkorovs atzinās, kāpēc viņš lūdza Pugačovu apprecēties ar viņu

Filips Kirkorovs pastāstīja, ka viņš nolēmis piedāvāt laulību Allai Pugačovai pēc tam, kad dzirdējis, kā viņa dzied dziesmu “Stipra sieviete raud pie loga”.

56 gadus vecais estrādes karalis sūdzējās, ka padomju laikā viņu nemīlējuši televīzijas kanālu vadītāji. Kirkorovs stāstīja, ka viņa uzstāšanās divas reizes tika izgrieztas no Jaungada svētku šova. Dziedātājs norādīja, ka tas sabojājis viņa ģimenes svētkus.

“Mani filmēja Jaungada naktī 86. vai 87. gadā. Un ģimene sēž un gaida: tagad parādīsies dēls. Un viņi mani izgrieza. Vienu reizi mani izgrieza, otro reizi izgrieza. Un tad viņi mani uzaicināja trešo reizi ar dziesmu “Roze uz sniega”. Viņi mani tik skaisti uzfilmēja. Es skatos Jaungada šovu un domāju: vai viņi atkal mani izgriezīs? Un es dzirdu savas dziesmas ievadu. Es domāju: Nevar būt! Un mani pirmo reizi rādīja Jaungada šovā 1990. gadā”.

Krievijas tautas mākslinieks apliecināja, ka Alla Pugačova viņu toreiz šokējusi. Estrādes zvaigzne bija precējusies ar producentu Jevgeņiju Boldinu, bet savās dziesmās sūdzējās par savu neveiksmīgo personīgo dzīvi. Filips atzina, ka nolēmis viņu padarīt laimīgu.

“Pēc manis tajā Jaungada šovā uzstājās Pugačova ar dziesmu “Stipra sieviete raud pie loga”. Un es skatos šo klipu un domāju: nu, kāpēc tu raud, tu taču esi stipra. Neviens nekad tevi nemīlēs tā, kā es tevi mīlēšu. Un tad es domāju: varbūt man vajadzētu bildināt Pugačovu. Un es to nekaunīgi izdarīju.’’ Kirkorovs ar smaidu stāsta blogera un repera Eldara Džarahova podkāstā vietnē YouTube.

 

Kad Aleksandrs Alovs atnesa Pugačovai šīs dziesmas tekstu, viņa to ievērojami pārstrādāja. Mūzikas autors Arkādijs Ukupņiks paskaidroja, ka Alla Borisovna šajā dziesmā daudz ko pārstrādājusi, tostarp arī pantiņu, nonākot pie “Stipras sievietes”.

Kirkorovs un Pugačova apprecējās 1994. gadā, viņi bija precējušies 11 gadus. Tika uzskatīts, ka viņu ģimene izjuka dziedātājas romāna dēļ ar Maksimu Galkinu. Tomēr Filips šovā “Maska” paziņoja, ka primadonna ar viņu izšķīrusies viņa krāpšanas dēļ.

Lasi vēl: Ir zināms cik no 1.janvāra maksās vizīte pie ģimenes ārsta piektdienās: ”Kaut kas traks!”

Izpildītājs apgalvo, ka tagad viņš atkal ir laimīgs savā personīgajā dzīvē. Tajā pašā laikā viņš bieži atceras savu bijušo sievu. Nesen Kirkorovs atgādināja “spožo frāzi” Pugačovai, skaidrojot savu atteikšanos strādāt Jaunajā gadā.

Filmas “Eglīte-10” pirmizrādē Filips atcerējās arī Allas Borisovnas māti, par kuras znotu viņš nebija paspējis kļūt. “Man būtu bijusi ļoti laba sievasmāte. Zinaīda Arhipovna mani ļoti mīlēja,” viņš apliecināja.

Mūziķim ir divi bērni, kas dzimuši, pateicoties surogātmātei. Meitai Allai-Viktorijai ir 12 gadi, bet dēlam Martinam – 11 gadi. Kirkorovs atzina, ka viņi skolā viņus dievina.

 

Leave a Comment