Kāpēc profesionāli autovadītāji ziemā līdzi vedā sieviešu ieliktnīšus

Aukstās sezonas iestāšanās autovadītājiem rada specifiskas problēmas. Vairāku no tiem risināšanas metodes jau ir zināmas no pieredzējušu šoferu prakses.

Pie stūres ilgstoši ir spiesti sēdēt ne tikai taksometru vadītāji un kravas automašīnu vadītāji. Daudziem autobraucējiem, piemēram, katru dienu ceļā uz darbu un no tā jāpavada vairākas stundas.

Lasi vēl: Magone atklāj baisas lietas par Žani: ”Žanis pat bija gatavs viņu piesiet mežā pie koka”

Ziemā sēdēt siltā mašīnā ir daudz ērtāk, nekā, teiksim, salt sabiedriskā transporta pieturā, gaidot brīdi, kad ieradīsies autobuss.

Taču braukšana automašīnā var būt arī neērta. Piemēram, ar to, ka mums ziemā kājās ir silti apavi. Iesildītā automašīnas salonā tas ātri kļūst karsts. Un manas kājas, atvainojiet, sāk neglābjami svīst.

Viss jau būtu labi, bet kādam ar nosvīdušām un “smaržīgām” kājām tad ir jāsarunājās ar klientiem vai priekšnieku, un kāds ir spiests, izkāpjot no mašīnas, ilgu laiku būt slapjos apavos – nekad nevar zināt, kam ir kāds darbs. Un principā ir nepatīkami visu dienu pavadīt slapjos apavos. Ir viegli šādi tikt pie sēnīšu infekcijas. 

Lielākajai daļai automašīnu īpašnieku nav ne jausmas, kā izvairīties no šādas situācijas vai tikt ar to galā. Tikai daži mēģina izmantot rezerves tīras zeķes. Patiesībā problēmas risinājums ir zināms jau sen.

To jo īpaši izmanto kravas automašīnu vadītāji, kas piegādā preces mazumtirdzniecības vietām pilsētā. Viņi visu dienu pavada braucot un bieži aukstumā izkāpj no automašīnas, lai nodotu preces veikalam. Tas ir, atšķirībā no tiem pašiem kravas auto vadītājiem, viņi nevar atļauties braukšanas laikā “iekāpt” no siltiem ziemas apaviem mājas čībās.

Tātad, lai kājas būtu sausas, pietiek katrā kurpē zolīšu vietā (vai kopā ar zolītēm) ievietot sieviešu higiēnas ieliktnīti- uzsūcošo pusi pie zoles. Sausas kājas visas dienas garumā garantētas! Tieši šādiem gadījumiem pieredzējuši autovadītāji automašīnas cimdu nodalījumā glabā sieviešu ieliktnīšu paku.

COMMENTS

Leave a Comment