Kāpēc nevajadzētu padzīt kaķi, kurš ir atradis ceļu uz jūsu māju?

Kopš neatminamiem laikiem kaķi tika uzskatīti par vismistiskākajiem un noslēpumainākajiem dzīvniekiem. Dažādos laikmetos pret viņiem izturējās atšķirīgi: ar lielu cieņu vai nežēlību.

Tomēr gandrīz visi kaķos atpazina kaut ko pārdabisku, kaut ko tādu, par ko ir vērts baidīties.

Kaķis vienkārši šķiet jauks un pūkains radījums. Patiesībā īsts briesmonis ar asiem nagiem un zobiem var paslēpties burvīgā eņģelī ar lielām acīm. Un, tiklīdz viņam kaut kas šķiet bīstams vai nepareizs, likumpārkāpējam var izdarīt visnopietnāko uzbrukumu.

Daži cilvēki joprojām stingri tic dažādām māņticībām, kas saistītas ar kaķiem. Un daži vienkārši baidās parādīt, ka tic, bet paši slepus trīs reizes spļauj pār kreiso plecu, kad melns kaķis šķērso ceļu.

Cilvēki, kas aizsargā kaķus un labi izturas pret tiem, baudīs laimi visu mūžu. Daži varbūt ir sašutuši un saka, ka palīdzējuši tik daudziem kaķiem, bet laimes nebija. Tomēr tas ir nepareizs apgalvojums. Laime katram ir atšķirīga. Iespējams, ka ar cilvēku nav gadījies, ka tas tiek uzskatīts par labu zīmi.

Nu, tie, kas vēl nav sapratuši kaķu burvību un nez kāpēc izturas pret tiem rupji, noteikti cietīs sodu, bumeranga efektu. Varbūt ne uzreiz, bet vēlāk noteikti.

 

Kāpēc jūs nevarat padzīt kaķi, kas nāk uz māju?

Šeit var atrast vairākus diezgan racionālus skaidrojumus.

1. Tīri cilvēciskais faktors

Vienmēr un visās situācijās mums jāpaliek cilvēkiem, jāizrāda līdzjūtība pret tiem, kam tas ir vajadzīgs, pret tiem, kas nevar palīdzēt sev.

Ir stulbi un nežēlīgi padzīt no mājām izsalkušu dzīvnieku, kurš meklē pārtiku un siltumu. Labie darbi cilvēku padara par cilvēku ar lielo burtu.

Pat ja nav iespējams uzņemt kaķi savās mājās, jūs varat atrast viņai audžuģimeni vai labas rokas. Jā, tas ir apgrūtinošs un lēns uzdevums, taču tas ir tā vērts.

2. Pēc zīmes kaķis ienes mājā laimi, labklājību un finanšu papildināšanu

Pat šī iemesla dēļ nav vērts viņu padzīt. Ja cilvēks rupji padzina dzīvnieku, tad, gluži pretēji, viņš saskarsies ar neveiksmes problēmām biznesā.

Tāpēc ir ieteicams pabarot un paglaudīt kaķi, kas nāk pie jums. Ja viņa nesteidzas doties prom, tad vislabāk ir atstāt šo pūkaino talismanu sev.

 

3. Kaķis nāca sargāt

Ļoti bieži kaķis mēģina (atkal pēc zīmes) atņemt cilvēkam negatīvo, atvairīt no viņa nepatikšanas. Šim nolūkam viņa var ierasties viņa mājā.

Iespējams, ka cilvēks pats neapzinās nelaimi, kas viņam draud. Ja kaķis pēc tam pazuda tikpat pēkšņi, kā parādījās, tas nozīmē, ka tas paņēma sev līdzi visu slikto.

Lasi vēl: Pārsteidzoši garšīgi kabači ziemai: neatkarīgi no tā, cik daudz jūs pagatavotu, ar to joprojām nepietiks (veiksmīgākā recepte)

Kā piemēru var atgādināt gadījumu, kad kaķis izglāba saimniekus no indīgas čūskas, kas bija paslēpusies sienā. Ūsainais svītrainais pirmais viņu pamanīja un veikli noķēra.

Un vispār kaķis var lieliski pasargāt māju no pelēm un žurkām. Un, ja paskatās kādus video internetā, pat kaķi var pasargāt savus saimniekus no lāčiem.

 

Leave a Comment