Kāpēc mana omīte ledusskapī vienmēr glabāja saujiņu cukura. Izcils knifiņš, kas priecēs visas saimnieces!

Savulaik es nekādi nesapratu, kāpēc omīte ledusskapī glabā cukuru. Večiņai ļoti patika gatavot, viņa regulāri kaut ko cepa, un, kur konditorejas izstrādājumi, tur cukurs.

Omītei pieliekamajā vienmēr bija maiss vai divi cukura, bet ledusskapī viņa glabāja arī apakštasīti ar pāris saujām cukura. Reizi nedēļā apakštasītes saturs tika atjaunināts, bet vecais cukurs izbērts tualetes podā.

Bērnībā es kautrējos pavaicāt omītei, kāpēc viņa tā dara. Bet tikai nesen uzzināju, kā mājsaimniecei palīdz šāda apakštasīte ar cukuru.

 

Jebkurā virtuvē agrāk vai vēlāk ir jāveic ģenerāltīrīšana. Turklāt ir jātīra ne tikai darba virsmas, bet arī dažādi virtuves piederumi. Ik pa laikam ir nepieciešams iztīrīt mikroviļņu krāsni, elektrisko tējkannu un, protams, ledusskapi. Un bieži vien nākas saskarties ne tikai ar traipiem.

Nepatīkama smaka, kas regulāri rodas ledusskapī, rada galvassāpes daudzām saimniecēm. Dažas no viņām ir cīnījušās ar smakas noņemšanu gadiem ilgi un nezina, kā tikt galā ar šo problēmu, neiztīrot visu ledusskapi reizi nedēļā.

Lasi vēl: 60 gadu vecumā aizsaulē devies cienījams fotogrāfs, aktieris un rakstnieks; diemžēl viņa ķermenis tika atrasts pavisam nesen

Par laimi, parasts baltais cukurs spēj pilnībā novērst jebkādus nepatīkamus aromātus ledusskapī!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment