Kāpēc es izdzēsu WhatsApp? Nosaucu galvenos iemeslus, kādēļ es steigšus to izdarīju!

Es beidzot pieņēmu lēmumu izdzēst WhatsApp no sava viedtālruņa un to nenožēloju. Tālāk es jums pastāstīšu, kas mani pamudināja atbrīvoties no šīs ziņu sūtīšanas aplikācijas.

WhatsApp aplikācija pirmo reizi tika izlaista 2009. gada ziemā, un šajā laikā aplikācija ir ieguvusi milzīgu popularitāti visā pasaulē. WhatsApp panākumu noslēpums nav balstīts uz ērtu un kvalitatīvu funkcionalitāti, bet gan uz popularitāti lietotāju vidū.

Pēdējā laikā daudzi to ir sākuši saprast un pāriet uz alternatīvām. Vai tiešām WhatsApp tik daudzos veidos zaudē analogām aplikācijām, un kāpēc es tik un tā izdzēsu šo lietojumprogrammu?

 

Aizpilda viedtālruņa atmiņu

Ikviens var saskarties ar atmiņas trūkumu savā viedtālrunī, un šī problēma skar ne tikai cilvēkus, kuriem ir ierīces ar “mazu ietilpību” (4 vai 16 GB). Mūsdienu realitāte ir tāda, ka ar 64 un pat 128 GB var nepietikt: ja daudz dokumentu, fotoattēlu un aplikāciju pamatoti aizņem “vietu”, tad caur WhatsApp sūtītās ziņas un bezjēdzīgās bildes “apēd” no 3 līdz 5 GB.

Lasi arī: Gurķi aug griezdamies, spēj tik novākt! Četri labākie piebarošanas līdzekļi, kas nepievils nekad!

Lasi arī: Visu dzīvi nepareizi lēju tomātus, līdz vecaistēvs par mani pasmējās un pateica, kā vajag darīt

Bieža aplikācijas izmantošana noved pie tā, ka ievērojamu daļu atmiņas aizņem nosūtītie fotoattēli, video un dokumenti. Faili ir atrodami galerijā, un būtībā tie ir viegli izdzēšami, ko daudzi dara, taču WhatsApp arī saglabā saņemtos multivides failus iekšējā atmiņā, kas gadu gaitā tiek papildināta, un nepārtraukta tās dzēšana aizņem diezgan ilgu laiku.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment