Kāpēc es atstāju sāli uz sliekšņa. To es nejauši uzzināju no kādas franču istabenes. Tagad es to daru visu laiku

Droši vien ikviens ir dzirdējis teicienu: “Bez sāls ir kā bez gribas – tu nevari dzīvot savu dzīvi.”

Un ziniet, es  pilnīgi piekrītu. Par to es pārliecinos katru reizi, kad dzirdu, cik daudz dažādos veidos to var izmantot. Nesen satiku savu draudzeni, kura strādā par istabeni kādā franču viesnīcā.

Mēs sarunājāmies, kā parasti dara visas sievietes, par ģimenes dzīvi un dārzeņu dārzu.

Es viņai teicu, ka mans kaimiņš vienmēr sūdzējās, ka viņu vasarnīcu katru dārzkopības sezonu pārņem skudras. Viņš bija izmēģinājusi visu! Kaut kas palīdzēja, bet pēc kāda laika tās atkal parādījās, kaut kas bija naudas izšķiešana. Un te viņa man pastāstīja vienu ļoti interesantu veidu, kā cīnīties ne tikai ar skudrām, bet vispār ar daudziem kukaiņiem.

Šo metodi var izmantot arī dzīvoklī. Tā ir ļoti aktuāla pirmo stāvu iedzīvotājiem, jo bieži dzirdēju stāstus, ka pirmajos stāvos kukaiņi vairojas. Tātad tas ir sāls. Jā, jā, draugi, parastā sāls, kas mums visiem ir mājās. Tā vienkārši ir jāuzkaisa pie durvju sliekšņa, un viss.

Lasi vēl: Laimes lavīna atklās: šīs Zvaigžņu zīmes 2024. gada rudenī iegrims mīlestībā un romantikā — šādi sakrīt zvaigznes

Tā pat nav jāatšķaida ūdenī vai kādā citā šķidrumā. Bet kāds mans paziņa saka, ka iedarbība ir laba. Ne velti sāls ir tīrības simbols!

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Leave a Comment