Kāpēc desas un sardeles nevar ēst neapstrādātas? Bīstami produkti no “Melnā saraksta”!

Ir zināms, ka desās un sardelēs ir ļoti daudz kaloriju. Tāpēc viņi spēj labi kompensēt ķermeņa enerģijas izmaksas – tas, iespējams, ir viņu ieguvums, un pat tad, ja mēs runājam par pareizo produktu.

Neaizvietojiet gaļu ar tiem. Apšaubāmas kvalitātes produkti nesīs tikai ļaunumu, tajos ir daudz kaitīgu vielu, kuras vai nu mūsu organisms neuzsūcas, vai var izraisīt hronisku slimību saasināšanos.

Ārsti neiesaka šos produktus lietot grūtniecēm, cilvēkiem, kas slimo ar aknu, nieru un žultspūšļa slimībām, reproduktīvās, sirds un asinsvadu un gremošanas sistēmas slimībām, vairogdziedzera slimībām, artrītu un artrozi, aptaukošanos, podagru un cukura diabētu.

 

Kā jau sapratāt, desas nav noderīgs produkts. Kādā no pārbaudēm tika veikta ekspertīze lētākajām sardelēm. Pārbaude atklāja Listeria klātbūtni tajā. Tās ir patogēnas baktērijas, kas cilvēkiem un dzīvniekiem izraisa bīstamu infekcijas slimību – listeriozi.

Lasi vēl: Sieviete kļūst par atraitni 10 minūtes pēc kāzām; neviens ko šādu negaidīja, tās ir milzīgas sāpes

Šī slimība ir īpaši bīstama gados vecākiem cilvēkiem, jaundzimušajiem un pirmā dzīves gada bērniem, kuriem tā var izraisīt nervu sistēmas bojājumus līdz pat meningītam. Listerioze grūtniecēm ir bīstama augļa intrauterīna infekcija.

Noteikti pirms lietojiet sardeles, tās apvāriet!

 

Leave a Comment