Kamēr vīrs darbā: sievietes ar šiem vārdiem visbiežāk krāpj savu otro pusīti

Eksperti antroponīmijas jomā (nozare, kas pēta cilvēku vārdus) apgalvo, ka dzīves programmas un uzstādījumi nonāk cilvēkā kopā ar vārdu. Tā, piemēram, vairāki sieviešu vārdi satur “krāpnieces kodu”. Šādas sievietes neapzināti grauj savu ģimeni, “ejot pa kreisi”.

Mirdza, Baiba un Karīna. Sievietēm ar šiem vārdiem ir nosliece uz sānsoļiem un viņas vienmēr ir gatavas gadījuma seksam ar svešinieku. Vienlaicīgi viņas nekad nepiedos vīrieša nodevību un atriebsies neuzticīgajam partnerim līdz pat mūža galam.

Evģēnija, Aleksandra un Jana. Šīs sievietes vieno “vīrišķā” sakne viņu vārdos, un tāpēc viņas izturas nesievišķīgi un dzīvo brutālu instinktu vadītas. Tieši šie instinkti pamudina uz sānsoļiem – ar vienu partneri uz mūžu šīm dāmām acīmredzami nepietiek.

Lasi vēl: “Eņģeļi vēlas dot tev padomu”; Izvēlies kārti un uzzini kāds padoms ir domāts tev

Nora, Žanete un Jūlija. Šo vārdu nesātājas pirmajā brīdī atstāj mānīgu iespaidu kā pieticīgas un pat nepatstāvīgas dāmas. Vīriešiem patīk rūpēties par šādām skaistulēm. Bet šo sieviešu ģimenes idille un kautrība beidzas acumirklī, kad viņu dzīves ceļā parādās šarmants vīrietis.

 

Leave a Comment