“Eņģeļi vēlas dot tev padomu”; Izvēlies kārti un uzzini kāds padoms ir domāts tev

Koncentrējieties uz sev svarīgu jautājumu, kas jūs šobrīd satrauc, varat to uzdot skaļi.

Jūsu priekšā ir trīs kāršu grupas. Jūs varat izvēlēties karšu grupu, kas rezonē ar jums, vai arī varat vienkārši izlasīt visu karšu aprakstus un izvēlēties to, kas vislabāk atbilst jūsu pieprasījumam. Reizēm eņģeļi izsakās tēlaini, cenšas saprast padoma slēpto nozīmi, tie ne vienmēr ir tieši.

Neesiet sarūgtināts, ja jums šķiet, ka kārtis sniedz padomus, kas neatbilst jūsu situācijai. Jūs, iespējams, vēl neredzat visus notiekošā aspektus, vienkārši uzticieties Radītājam – visas izmaiņas notiek uz labo pusi.

UZMANĪBU UZ KALPOŠANU – Tava dvēsele alkst kalpot labajam un peldēties nepārtrauktā žēlastības straumē, kas nodrošina tevi ar visu nepieciešamo. Tāpēc katrā dzīves situācijā pilnībā koncentrējieties uz kaut ko došanu un kaut ko saņemšanu.

Šī karte ir atbilde uz jūsu šaubām par dzīves jēgu. Varbūt jūs uztraucaties, ka nevarat kļūt bagāts, gūt panākumus, iegūt citu mīlestību un cieņu. Pārtrauciet uztraukties par to, ko jūs iegūsit no dzīves vai kā citi izturas pret jums. Labāk koncentrējieties uz to, ko un kā varat palīdzēt citiem cilvēkiem. Lai atrisinātu viņiem svarīgas problēmas, izmantojiet visus savus talantus un prasmes. Un tad, saskaņā ar pievilkšanās likumu, jūs pats saņemsiet palīdzību no visur, kad jums tā būs nepieciešama.

Lasi vēl: “Ātrais tests”; izpildi testu un uzzini kādu nākotni tu sev programmē

MĀCĪTIES UN MĀCĪT — Erceņģelis Zadkiels: Atveriet savu prātu un klausieties jaunas idejas. Un tad mācīt citiem to, ko pats esi iemācījies. Jūs esat garīgais skolotājs un topošais students. Skolēna un skolotāja lomas ir savstarpēji saistītas, un zināšanas nonāk pie jums tad, kad tās visvairāk nepieciešamas.

Māciet citiem to, kas jūs īpaši interesē. Jo vairāk māci citiem, jo ​​labāk pats apgūsti dzīves mācības. Esiet gatavs dalīties ar jaunām idejām un iegūt zināšanas, kas nav jūsu tuvākā interešu joma. Arī studenti tev daudz māca. Ticiet savām spējām mācīt un mācīties, jo jūsu prāts ir vienots ar Dievišķo. Tu esi gudrs un gudrs. Nebaidieties atvērt savu dvēseli mācībā.

Turpini skatīt pārējās ziņas nākošajā lapā

Leave a Comment