Kaķene vārdā Dženija tika paņemta uz ”Titānika” kuģa klāja kā talismans, tomēr pirms kuģa nelaimes kaķene sāka dīvaini uzvesties

Bija kaķis Dženija, kas bija viens no Titānika kaķiem, tomēr šī kaķene kuģim bija ļoti īpaša, viņa bija kā talismans visai kuģa apkalpei, tomēr kādā brīdī kaķene sāka uzvesties ļoti jocīgi. 

Titānika kaķis – Dženijas stāsts

Agrā rīta stundā no 1912. gada 14. aprīļa līdz 15. aprīlim White Star Line, nenogremdējamais Titāniks, patiešām nogrima Atlantijas okeāna ledainajos ūdeņos pie Ņūfaundlendas krastiem. Tika zaudētas neskaitāmas cilvēku un dzīvnieku dzīvības, bet kā ar Dženiju, Titānika kaķi?

Dženija tika nogādāta uz Titānika klāja no viņas māsas kuģa Olympia, lai pildītu talismanu un palīdzētu ar grauzēju apkarošanu. Viņa dzīvoja kuģa apakšā (vai virtuvē atkarībā no tā, kuru stāstu jūs lasāt), un viņu aprūpēja apkalpes loceklis Džims Mulholands. Viņš bieži viņai slepus nesa ēdiena pārpalikumus.

Tajos laikos darbu bija grūti atrast, un Džims Mulholands bija pagaidu palīgs Titānikā kuģa kuģošanas izmēģinājumos no Īrijas jūras līdz Sauthemptonai. Kad viņam tika piedāvāts pilnas slodzes amats Titānika pirmajam ceļojumam uz Ņujorku, viņš bija sajūsmā par šo darbu.

Lasi vēl: Nauda plūdīs kā upe: šīs četras zodiaka zīmes gaida finansiāla peļņa šajā nedēļā

Aptuveni nedēļu pirms Titānika pietauvošanās Sauthemptonā, Dženija Džimam un Titānikam uzdāvināja kaķēnu metienu. Džims uztaisīja Dženijai ērtu vietu, kur viņa varētu kopt un barot savus kaķēnus, tomēr pēkšņi kaķenes uzvedība mainījās..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment