“Kādu krāsu jūs ieraudzījāt pirmo?”; Nosakiet krāsu un uzziniet par savas personības ēnu pusi

Kā jūs šodien jūtaties, ieskatoties savas zemapziņas dziļumos? Par ko? Tur satikt savu “ēnu” un uzzināt, kādā krāsā tā ir.

Psiholoģijā daudzas teorijas uzskata “ēnu” kā daļu no sevis, slēptās zemapziņas.

Slavenais psihologs Karls Jungs definēja šo bezsamaņas zonu kā “personības tumšo pusi”. Pēc Junga domām, šī enerģija izpaužas neskaidrās vai krīzes situācijās. Šī ir daļa no tā, ko sauc par “dzīvnieku instinktu”.

Zemapziņas ēnu puse ir mūsu psihes joma, kas saistīta ar mūsu emocijām, bailēm un vēlmēm, kuras mēs neatpazīstam vai noliedzam. Ja mēs nezinām un neizprotam savu ēnu pusi, tas var radīt dažādas problēmas, piemēram, zemu pašvērtējumu, depresiju, trauksmi un citus garīgus traucējumus.

Iespējams, jums jau ir diezgan labs priekšstats par to, kas jūs esat, taču šī pārbaude var sniegt jums daudz vairāk informācijas.

Izvēloties pirmo krāsu, ko redzat šajā gleznā, var atklāt daudz informācijas, kas slēpjas jūsu zemapziņā.

Tātad, kas slēpjas jūsu zemapziņā? Kādu krāsu tu ieraudzīji pirmo?

 

1. Oranždzeltens.

Jūsu ēnas krāsa ir dzeltena. Jūs bieži izskatāties nopietns un mērķtiecīgs, taču jūsu personība ir gaiša, dzīvespriecīga un optimistiska. Jūs esat ļoti gudrs cilvēks un esat smagi strādājis, lai iegūtu visu, kas jums ir.

Iespējams, ka uzkrāto pūļu rezultātā esi kļuvis nedaudz rupjš, bet tavs tēls ir plats smaids.

Jums ir bērnišķīga ziņkārības un humora sērija, kas padara jūs ļoti pievilcīgu. Ja jūsu pašcieņa ir veselīga, jūs izrādīsities dzīvespriecīgs un mīlēts cilvēks.

Bet, ja jūs nepieņemsiet savu iekšējo ēnu, jūs palaidīsit garām visu to prieku un gaismu, ko varat dot.

 

2. Pelēks-melns.

Tava ēna ir melna. Jūs uzskatāt sevi par neatkarīgu, spēcīgas gribas un izlēmīgu cilvēku. Jums slepeni patīk kontrolēt un noteikt likumus.

 

Lasi vēl: Aizsaulē devusies izcilā latviešu dzejniece; “Viņas talants bija neizmērojams!”

 

Tavs tēls ir ļoti intelektuāls, bet tajā pašā laikā nopietns un stingrs. Atklājot citiem savu slēpto ēnu, jūs varat viegli iepazīstināt viņus ar savu nopietno apņēmību un inteliģenci.

Arī pati ēna pret tevi ir ļoti prasīga. Šī ir iekšējā balss, kas jūs pārbauda, ​​liek uztraukties un uzdod jautājumus par noteiktu lēmumu pieņemšanas iemesliem.

Mācoties izmantot savas ēnas neparasto līdera potenciālu, nav nekādu ierobežojumu.

 

Turpini lasīt, kādi ir pārējie skaidrojumi, nākošajā lapā

Leave a Comment