“Kādu krāsu jūs ieraudzījāt pirmo?”; Nosakiet krāsu un uzziniet par savas personības ēnu pusi

3. Ceriņi zils.

Tava krāsa ir zila. Jūsu personība ir ļoti emocionāla, intuitīva, jūtīga un radoša. Jūsu ēna var izskatīties kā duļķains ūdens, taču patiesībā tā ir radošuma avots.

Varbūt jums bija ļoti spilgts sapnis, kas jums kaut ko iemācīja.

Un, lai gan jūs lepojaties ar savu nopietno attieksmi pret dzīvi, dziļi sirdī jums bieži ir emocionāli sabrukumi. Jūsu pašpārbaude ir pilna ar dziļām emocijām un dziļu radošumu. Aptveriet savu ēnu, un jūsu sapņi piepildīsies.

 

 

Ir zināms, ka krāsas, kuras jūs piesaista, daudz saka par jūsu personību. Cilvēki, kuriem patīk zaļā krāsa, esot mierīgi, savukārt tie, kam patīk sarkana, ir kaislīgi un izlaidīgi.

Par cilvēkiem, kuriem patīk dzeltenā krāsa, arī saka, ka viņi ir priecīgi un pozitīvi. Bet kā ar tām iezīmēm, kas slēpjas zem pirmā personības slāņa? Šeit ir jūsu ēnas es, daļa, kas ir jums tuvu, bet ne vienmēr redzama. Apzināta krāsu izvēle var liecināt par milzīgu zemapziņā paslēptas informācijas daudzumu.

Neatkarīgi no izvēlētās krāsas ir tikai pašreizējais stāvoklis, kas drīz var mainīties uz labvēlīgāku, ja pieņemat sevi un strādājat pie sevis. Zinot savu ēnu pusi, mēs varam labāk izprast sevi un savas vajadzības, kā arī ļauj strādāt pie saviem trūkumiem un uzlabot savu dzīvi. Mēs varam izmantot šo informāciju, lai labāk pārvaldītu savas emocijas un jūtas un kļūtu pašpārliecinātāki.

Lasi vēl: “Kas tev jāmaina, kā tev tas jādara?”; Izvēlies zīmējumu un uzzini, kas tevi sagaida

Turklāt, zinot savu ēnu pusi, mēs varam izvairīties no daudzām ar mūsu psihi saistītām problēmām, piemēram, no depresijas, trauksmes traucējumiem un citām garīgām slimībām. Mēs varam iemācīties strādāt ar savām emocijām un bailēm, lai uzlabotu savu dzīvi un sasniegtu lielākus panākumus.

Kopumā mūsu ēnas apzināšanās var būt ļoti noderīga mūsu garīgajai Vese***ai un labklājībai.

Leave a Comment