Kāds ”Omniva” klients ļoti sadusmots un steidz stāstīt savu sāpi arī pārējiem klientiem

Tomēr šim konkrētajam klientam pieredze nebija no tām labākajām par kurām pastāstīt. Klients steidz stāstīt savas emocijas un pieredzi ar šo konkrēto uzņēmumu.

Klients iesāk savu ierakstu ar dusmīgiem vārdiem: ”Krāpšanos un mānīšana par piegādi.. Sniedz nepatiesas ziņas. ka bijusi piegāde”

Klients turpina: ”Omniva nozaudēja 1050 eiro vērtu paku kas sūtīta uz Vāciju un nedēļas laikā pat nevar sniegt ziņu kur viņa atrodas.

Sākumā skaisti stāstot, ka notika cilvēka kļūda netīšām nododot sūtījumu nevis piegāde bet atgriešana un tad jau stāstot, ka nezina kur viņa pat atrodas.

Pie tam no sākuma norādot neveiksmīgu piegādi bet beigās atzīst, ka piegāde pat nebija veikta. Komunikācija ar viņiem tik e-pastā gaidot atbildi dienu. Izsekošanas nekorekta.”

Kā reaģēja uzņēmums?

Lasi vēl: Sēru vēsts: Uz visu mūžu aizmigusi latviešu aktrise un izcila personība. Viņas trūkumu izjutīs daudzi

Uzņēmums patreiz klusē, bet sūdzību ir saņēmis un tuvākajā laikā tā tiks izskatīta un noteikti tiks atrisināts ātri un bez aizķeršanās.

Pēc uzņēmuma skaidrojuma, Omniva pakomātu tīkla ieviešana Latvijā 2012.gada nogalē sakrita ar izaugsmes un progresa periodu Baltijas reģionā. Līdz ar to, pateicoties būtiskiem sasniegumiem e-komercijā Latvijā un starptautiskā mērogā, uzņēmums ir veiksmīgi paplašinājis savu darbības loku.

Šobrīd Pakomats pakalpojumu aktīvi izmanto ievērojams skaits iedzīvotāju, sākot no vietējiem iedzīvotājiem, kas saņem sūtījumus no saviem Latvijā dzīvojošiem radiniekiem, līdz atsevišķiem pārdevējiem un ievērojamiem tiešsaistes mazumtirgotājiem.

 

Leave a Comment