Kādam vīrietim Līgo svētki beidzās īsti nesākušies, kad viņam atnāca paziņojums no meža kameras; tur pavērās skumja aina

Vīrietis raksta:

”Svētkos man diemžēl pavērās nepatīkams pārsteigums, saņemot ziņu no manas meža kameras. Ierasto zvēru vietā Līgo dienā manā īpašumā ap plkst.11.30 paviesoties izlēma kāds sudrabains Audi A3.

Acīmredzot ar uzdevumu – sagādāt rotājumus savai Jāņu ballītei. “Privātīpašums” zīme šos divus līgotājus neapturēja no misijas, auto bagāžā tie sev līdzi aizveda vismaz 15 bērzu meijas.

Skumji ir tas, ka kokus kungi izvēlējās tos smalkākos – no bērzu jaunaudzes, kas tika stādīta jau pirms 7 gadiem, ieguldot darbu, naudu un laiku kā stādīšanā, tā pirmajos gados trīs jaunaudžu kopšanās. ”

 

Lasi vēl: Steigšus izplatīts svarīgs paziņojums! Vecākiem lūgts uz šo pludmali nevest savus bērnus!

Līgotāji jaunos bērzus nogrieza līdz viduklim, atstājot palikušos stumbeņus nīkuļot. Tas viss, lai īslaicīgi baudītu meiju smaržu un skaistumu uz vienu vakaru. Nākamā jaunaudzes retināšana nebija plānota vēl līdz nākamajam pavasarim.

Komentāros cilvēki dalās ar savu pieredzi ar šiem nelūgtajiem līgotājiem un to, ka cilvēkiem nerūp cita svešs īpašums. Lūdzu, esiet prātīgi un atbildīgi!

 

COMMENTS

Leave a Comment