“Kādai Lietuvietei grūtniecība iestājusies vien 11 gadu vecumā!”; Ko par to saka bērnu aizsardzības un adopcijas dienests?

Saskaņā ar tīmekļa vietnes “tv3.lt” ziņojumu ir atklāts, ka Lietuvā šobrīd ir stāvoklī 11 gadus veca meitene.

 

Grūtniecība ir īpašs un nozīmīgs laiks sievietes dzīvē, kas nereti var radīt daudz jautājumu un neskaidrību par notiekošo.

Grūtniecība ir viena vai vairāku pēcnācēju — embriju vai vēlāk augļu — iznēsāšana sievietes dzemdē. Grūtniecībā var būt daudzējāds grūtniecības periods, kā dvīņu vai trīnīšu gadījumā. No visām zīdītāju grūtniecībām cilvēka grūtniecība ir visvairāk izpētīta.

 

Dzemdniecība ir ķirurģiska nozare, kas pēta un rūpējas par augsta riska grūtniecību. Dzemdniecība var arī nebūt ķirurģiska nozare, jo speciālisti rūpējas arī par grūtniecību un stāvoklī esošo sievieti.

 

Lasi vēl: “Mēs bieži saskaramies ar jautājumu, kas mūs patiesi motivē..”; Jūsu izvēlētais attēls atklāj jūsu dvēseles dziļāko vēlmi

 

Dzemdības parasti notiek apmēram 38 nedēļas pēc apaugļošanās (koncepcijas), aptuveni 40 nedēļas no pēdējā normālā menstruālā perioda (LNMP) cilvēkos. Pasaules Veselības organizācijas noteiktais normālais dzemdību termiņš ir starp 37 nedēļām un 42 nedēļām. Šī datuma aprēķināšanā ietilpst 28 dienu perioda sākšanās.

 

 

 

Turpini lasīt, kāds ir šīs 11 gadīgās meitenītes stāsts, nākošajā lapā

Leave a Comment