“Kādai Lietuvietei grūtniecība iestājusies vien 11 gadu vecumā!”; Ko par to saka bērnu aizsardzības un adopcijas dienests?

Lietuvā 11 gadus vecai meitenei konstatēta grūtniecība.

Medijiem notikušo apstiprinājis Valsts bērnu aizsardzības un adopcijas dienests. Šobrīd pastāv aizdomas, ka arī bērna tēvs ir nepilngadīgs.

Šobrīd jaunā dāma saņem vispusīgu sociālo un psiholoģisko palīdzību. Bērnu aizsardzības un adopcijas dienests par notikušo operatīvi ziņoja iestādēm.

“Šokējoši, bet patiesi,” tā notikušo Lietuvas medijiem komentē dienesta vadītāja Ilma Skuodiene.

 

Šobrīd mediķi ir pārliecinājušies, ka grūtniecība ir apstiprināta, vēsta medijs “lrt.lt”. Lai aizsargātu nepilngadīgās personas un viņas ģimenes privātumu, mediji atturas izpaust papildu informāciju par meitenes dzīvesvietu.

Lasi vēl: “Tas tevi ļoti iepriecinās un pozitīvi ietekmēs!”; Šīs 4 zodiaka zīmes 2023. gada oktobrī pieņems savas dzīves labāko lēmumu

Jaunā dāma grūtniecības noteikšanas brīdī bija 11 gadus un 11 mēnešus veca, un šobrīd viņai ir trešais grūtniecības mēnesis. Iespējams, ka bērna potenciālais tēvs ir 16 gadus vecs pusaudzis.

Bērnu aizsardzības un adopcijas dienesta vadītāja uzsvērusi, ka “cilvēks 11 gadu vecumā nav spējīgs izvēlēties seksuālas attiecības.”

Saistībā ar notikušo Lietuvas Pol***ja uzsākusi pirmstiesas izmeklēšanu.

Meitenes ģimene jau iepriekš nonākusi sociālo dienestu redzeslokā.

Leave a Comment