Kāda zināma māksliniece pavisam nesen tika nogādāta slimnīcā smagā stāvoklī

Pirms neilga brīža ir kļuvis zināms, ka māksliniece atrodas intensīvās terapijas nodaļā Botkina slimnīcā. Gadījās tā, ka Inna Čurikova paklupa, nokrita un guva nopietnas traumas.

Kā ziņo avots, 78 gadus vecā Inna Mihailovna ir guvusi vairākus lūzumus kritiena rezultātā. Tā, aktrisei ir traumētas ribas, krūškurvis, iegurnis. Tiek atzīmēts, ka Čurikova pati ieradās medicīnas iestādē.

Šī notikuma sakarā jau ir izteicies “Lenkom” teātra direktors Marks Varšavjors, norādot, ka ar aktrisi viss ir labi. “Tā ir melīga informācija, man zvana jau desmitais cilvēks. Nekādas reanimācijas nav”, – norāda teātra direktors.

Jānorāda, ka pēdējā laikā medijos arvien biežāk parādās ziņas par Innas Čurikovas veselības problēmām, bet gan viņa, gan viņas pārstāvji spītīgi noliedz katru trauksmaino ziņu, kas izskan par mākslinieces veselību.

Lasi vēl: Traģēdija ģimenē: vannā noslīkst 9 mēnešus vecs bērns; šokē tēva tā brīža uzvedība

Инна Чурикова

“Es domāju, ka viņai ir uzticami cilvēki Krievijā un viņa nevar tā vienkārši pamest slimos bērnus. Es pret viņu labi attiecos. Tajā, ko viņa dara, ir liela jēga. Viņa atgriezīsies atpakaļ, protams. Es viņu ļoti mīlu un cienu. Viņa ir tīrs cilvēks”, – savās cerībās dalījās aktrise.

Nesen māksliniece izteicās par Latviju un kādu aktrisi – lasi tālāk

Leave a Comment